Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
witam!! panowie niedawno wójek mieszkający w Niemczech przywiózł mi młotowiertarkę firmy EINHELL PROFILINE YELLOW. typ YPL 1402 wiem żę na polskim rynku einhell na jakieś serie red, blue, a tego mojego wynalazku nigdzie nie mogę znaleźć na polskiej stronie internetowej. gdy wpisuje w wyszukiwarce typ itp. to wyskakują mi przeważnie strony niemieckie czasem rosyjskie. młotowiertarka ma obudowę niebieską i jest na niej napis żółty profi line yellow. czy któryś z was spotkał się może z czymś takim ,albo czy nie wiecie może co to za seria ta yellow???
yellow to seria dla amatorów blue to seria dla pół-profesjonalistów red to seria dla profesjonalistów tak jest w Polsce,ale co kraj to obyczaj,także w Niemczech może być trochę inaczej,a tak poza tym to sprawdź czy działa bo to chyba najważniejsze ;)
Niczym się nie przejmuj,ze żółta, a nie blu , lub red Uzywaj zgodnie z przeznaczeniem, aż się zepsuje i nie licz na częsci zamiennelub serwis. Ja mam mlotowiertarke tej firmy o mocy 1050w remontowałem nią dom! Co ona betonu skuła ,TOOONYY, aż się zepsuło sprzęglo udaru i ebe- finito- brak serwisu częsci niet. Biuro serwisowe w Breslau nie odpowiada na meile. Po prostu żadna firma ale narzdzie dosc skuteczne i nie powiem -na potrzeby amatorskiego dosc dużego kucia wystraczające. pozdrawiam Slawek
Ta linia to tylko inna nazwa, Einhell produkuje wiele narzędzi pod różnymi nazwami. Ale 3 z nich firmuje swoim szyldem RED, BLUE i nowa Bavaria by Einhell(pomarańczowa). Ta Yellow Line to nic innego jak stara barwia;]
i jak sie spisuje ta młotowiertarka czy sie nie psujei czy poprostu daje rade:) pozdrawiam
Ta linia to tylko inna nazwa, Einhell produkuje wiele narzędzi pod różnymi nazwami. Ale 3 z nich firmuje swoim szyldem RED, BLUE i nowa Bavaria by Einhell(pomarańczowa). Ta Yellow Line to nic innego jak stara barwia;] To jest dawny "Global" sprzedawany na rynek Niemiecki-różni się tylko naklejką. Nazwa oznacza że jest to wariant profesjonalny Einhella Yelow czyli Bavarii. W Niemczech można dostać je jeszcze w OBI choć i oni tam tez zaczęli sprzedawać Red-a
....i jeszcze dodam że w Niemczech na Profi-line była kiedyś dawana pięcioletnia gwarancja co nawet było zaznaczone na opakowaniach. Prowadziliśmy kiedyś komis elektronarzędzi i jakiś człowiek przyniósł nam do sprzedania kilkanaście różnych maszyn Profi-Line podobno z jakiejś wyprzedaży,właściciel bał się przyjąć bo mogły być kradzione. Na każdym opakowaniu pisało "5 jahre guarantee "
Być może, ja widziałem te młotki w cenie bawarii, stąd moje porównanie. Być może że wyprzedawali magazyny z niemiec. A co do gwarancji na zachodzie jest masa narzędzi z dłuższą gwarancją jak u nas. Wspomniany Einhell prowadzi tzw Red service, do swojej Red Line - serwis w pełni profesjonalny. 48h na naprawę narzędzia, 10lat gwarancji na dostęp do części zamiennych. Poza tym einhell miał kiedyś Silver Profi line, inna wersja starej Ergo. Wystarczy wejść na stronę www.isc-gmbh.com
taką własnie kupiłem na wiosnę coś wyremontuje nią i napisze opinie - w sklepie Pani mi powiedziała ze 2 lata gwarancji jak pokazałem że na opakowaniu 5 lat to powiedziała że mam trzymać opakowanie:)
Silver Profi do dzisiaj można kupić w Marketach OBI we Włoszech i np Austrii. Raczej są to zapasy magazynowe,u nas w sprzedaż sklepowej ich nie widziałem -wydaje mi się że odpowiednikiem tej linii była na naszym rynku linia Ergo.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.