Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Chce kupić młot udarowy do 1000zł jak w temacie, interesują mnie dwaj producenci BOSCH i BLACK&DECKER ale nie mam pojęcia na jaki model się zdecydować. Chce by był to sprzęt tzw "profesjonalny" a nie dla "majsterkowiczów". z tego co wyczytałem na forum to dobrze jak będzie mieć 2 obroty, i SDS plus. A do czego go potrzebuje? Mam do remontu mieszkanie i dom. Wiec pracy będę mieć kupę. I chce go kupić na lata żeby dobrze służył. Osobiście znalazłem taki model BLACK&DECKER Młotowiertarka KD1001K Nie wiem czy napewno to dla profesjonalistów ten młot bo na B&D się nieznam. Wiem że Bosch niebieski wchodzi w gre a B&D to nie wiem.
KD1001K kupisz już za 410zł jeśli dziś mówisz o dwóch dużych pracach to za pół roku możesz mieć ich już 4 lub 5 a wtedy być może będzie to ponad siły B&D KD1001K sam posiadam ten model i jestem bardzo zadowolony tym bardziej że nie chciałem wydawać więcej niż 600zł na tego rodzaju maszynę u mnie się sprawdza ale jak masz 1000zł i celujesz wyzej to czemu NIE? ten B&D niebieskiego Boscha nie pokona tylko się zastanawiam jakiego chcesz kupić za te 1000zł? chyba troche za mało?!
Nie wiem co masz na myśli mlot udarowy. Ale jeżeli chcesz wiercić w betonie a nie masz na myśli kłucia duzych ilości w ścianach to podpowie ci że mozesz kupić świetną młotowiertarkę za 723 zł . Jest to GBH 2-26 DFR Bosch niebieski. W tym sklepie www.narzedzia.pl jest on chyba najtaniej. Kupiłem go tu jakieś 2 miesiące temu i jestem bardzo zadowolony. Na dodatek ma wyienny uchwyt za samozaciskowy, Także możesz nim wiercić i w betonie i w drewnie i w stali. Jedyny minus to że jest dość duży zasami jak na prace domowe. A przejawia się to w trudno dostępnych miejscach. Ale maszyna jest świetna 3 lata gwarancji. Elektropneumatyczny udar, możliwość podkuwania. Cena jest rewelacyjna. W sklepach u mnie w Poznaniu one są po ponad 900 zł . Pozdrawiam
http://www.narzedzia.pl/pl/productDetails/2751_M%C5%82ot_udarowo-obrotowy_GBH_2-26_DFR_Professional.html lub http://www.narzedzia.pl/pl/productDetails/3390_M%C5%82ot_udarowo-obrotowy_GBH_2-26_DFR_Professional.html lub http://www.narzedzia.pl/pl/productDetails/101_M%C5%82ot_udarowo-obrotowy_GBH_2-26_DFR_Professional.html aka sama młotowiertarka ale z makity to koszt o 150 zł wiecej i którsza gwarancja: http://www.narzedzia.pl/pl/productDetails/117_M%C5%82ot_udarowo-obrotowy_HR2470.html
WYBIJ SOBIE Z GŁOWY BLACK&DECKERA KD1001K I WOGÓLE B&D-ery.MAŁY,LEKKI,ZWINNY I BARDZO POŻYTECZNY SPRZĘCIK ALE PO PÓŁ ROKU REMONTU MOJEGO DO PADŁY TRYBY I JEST PROBLEM Z CZĘŚCIAMI.UŻYWAM TEŻ SPRZĘTU BOSCHA OD LAT I BARDZO POLECAM.BEZ PORÓWNANIA DO B&D.NAWET ZIELONE(DLA AMATORÓW) SPRZĘTY BOSCHA SĄ 100RAZY LEPSZE OD B&D .JAK CHCESZ WYDAĆ KASĘ I MIEĆ SPRZĘT NA LATA TO TYLKO BOSCH,DeWALT ALBO MAKITA,EWENTUALNIE METABO. PIOTREK P.S. COŚ CZUJĘ,ŻE KUPNO NOWEGO SPRZĘTU WYJDZIE NIEWIELE DROŻEJ OD TYCH TRYBÓW
B&D jest ligą narzedzi dla majsterkowiczów i nie masz co go porównywać do niebieskiego boscha
WYBIJ SOBIE Z GŁOWY BLACK&DECKERA KD1001K I WOGÓLE B&D-ery.MAŁY,LEKKI,ZWINNY I BARDZO POŻYTECZNY SPRZĘCIK ALE PO PÓŁ ROKU REMONTU MOJEGO DO PADŁY TRYBY I JEST PROBLEM Z CZĘŚCIAMI.UŻYWAM TEŻ SPRZĘTU BOSCHA OD LAT I BARDZO POLECAM.BEZ PORÓWNANIA DO B&D.NAWET ZIELONE(DLA AMATORÓW) SPRZĘTY BOSCHA SĄ 100RAZY LEPSZE OD B&D .JAK CHCESZ WYDAĆ KASĘ I MIEĆ SPRZĘT NA LATA TO TYLKO BOSCH,DeWALT ALBO MAKITA,EWENTUALNIE METABO. PIOTREK P.S. COŚ CZUJĘ,ŻE KUPNO NOWEGO SPRZĘTU WYJDZIE NIEWIELE DROŻEJ OD TYCH TRYBÓW problem z częściami?? w wawie jest serwis centralny i wszystko tam dostaniesz. a co do ceny to tak nie przeginaj, chyba ze są połączone jakoś z innymi elementami w całość
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.