Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
Witam. Nawet najtańsza markowa pilarka będzie dobra. Ważne, żeby był dostęp do serwisu i części zamiennych. Kurs obsługi pilarki też jest potrzebny,...
PKS Brzeg – usługi mechaniczne to pewność, że Twój samochód zostanie naprawiony przez fachowców. Ich zaangażowanie i profesjonalizm są na najwyższym...
Człowieku, ta wypowiedź prywatnej osoby figuruje w przeglądarce jako opinia nt. Yato! To nic, że pod innym pytaniem użytkownika są nasadowe Yato polecane...
Proszę mi napisać co podlega naprawie bo z tego co czytam to nic.Wirnik i stojan napiszecie że przeciążyłem zębatki że się wytarły szczotki też , kabel że żle zwijałem to co niby zoztaje w ramach gwarancji. Sam tego doświadczyłem i moi koledzy też. A na wkrętarkę za 1800 zł mam 3 lata gwarancji, urzytkowałem sporadycznie i to w przeważnie w drewnie a udarem może zrobiłem ze 20 otworów i to w maxie ,a jakieś zębatki się uszkodziły po 2 latach to chyba były chińskie jaszcze w dodatku z beznadziejnego platiku;) Mam jeszcze wkrętarke dużo niższej klasy pracuję nią 6 lat prawie codziennie poza słabnącymi bateriami wszystko chodzi bez zarzutów. Niby taka klasa a jakość na poziomie Powera z super marketu. prosze urzytkowników o swoje spostrzeżenia.
Proszę mi napisać co podlega naprawie bo z tego co czytam to nic.
Wirnik i stojan napiszecie że przeciążyłem zębatki że się wytarły szczotki też , kabel że żle zwijałem to co niby zoztaje w ramach gwarancji. Sam tego doświadczyłem i moi koledzy też.
A na wkrętarkę za 1800 zł mam 3 lata gwarancji, urzytkowałem sporadycznie i to w przeważnie w drewnie a udarem może zrobiłem ze 20 otworów i to w maxie
a jakieś zębatki się uszkodziły po 2 latach to chyba były chińskie jaszcze w dodatku z beznadziejnego platiku;)
Mam jeszcze wkrętarke dużo niższej klasy pracuję nią 6 lat prawie codziennie poza słabnącymi bateriami wszystko chodzi bez zarzutów. Niby taka klasa a jakość na poziomie Powera z super marketu.
prosze urzytkowników o swoje spostrzeżenia.
Panie Fleksie a jakie modele wkrętarek AEG masz?
AEG BS12, AEG BS14G Li PRO. Problem z akumulatorem dotyczy wersji Li-Ion.
Niestety chińska elektronika robi swoje;/
Czy Ty także dostajesz podobne sygnały od klientów?
To po jakiego grzyba dają gwarancję na 3 lata jak sprzęt nie wytrzymuje 2 lat.Rozumiem że wszystko się zużywa , ale po to jest gwarancja żeby przynajmniej przez ten okres sprzęt działał. W takim razie kupujący nie ma żadnej gwarancji gdyż serwis zawsze może stwierdzić że się coś zużyło. Moim zdaniem jeżeli zużywają się podstawowe części w czasie gwarancji to jest wada materiału.
Rafik - trudno nie zgodzić się z tym, że człowiek może się wkurzyć jak dostaje z serwisu taką odpowiedź, a jest przekonany, że wada nie wynika z jego zaniedbań. Ale pamiętaj o jednym - gwarancja to dla użytkownika świętość. Jeśli są w niej opisane sytuacje, w których narzędzie zostanie naprawione, to trzeba przyjąć to do wiadomości i tyle... Wady materiałowe to zupełnie inna rzecz, niż wady wynikające ze zużycia. Długość gwarancji nie świadczy o tym, że narzędzie będzie w tym czasie pracowało bez usterek. Traktuj ją bardziej jako zabieg marketingowy (jej długość), a nie gwarancję niezawodności narzędzia. Moja rada jest prosta - jeśli uważasz, że zostałeś oszukany przez serwis, to albo korzystaj z pomocy rzeczoznawcy, albo nie kupuj już sprzętu danej firmy...
Dziś przecież oszukuje każdy producent;))) - według każdego komu nie uznali gwarancji.
Słyszałem pewne sygnały, ale głównie takie że ktoś po roku czy dłużej ma już problemy, fakt ta technologia powinna dawać lepsze efekty wytrzymałościowe Li-ion. Ale inny fakt też jest, ta technologia jest nieco delikatniejsza i wymaga od użytkownika pewnych zabiegów, bo niewłaściwie użytkowanie i przechowywanie zniszczy szybko każdą baterię. Mam NiCd 12V z 2008r i jedna bateria jest już zużyta, aczkolwiek da się nią troch pracować zaraz po naładowaniu. Mam też 2 baterie Li-ion 10,8V(12V) o podobnym stażu, 2008r i jedna też odmówiła współpracy, choć sama bateria jest jeszcze pewnie jest niezła(11,8V), jednak elektronika nie pozwala jej już naładować. Mam też od paru miesięcy nowy akumulator Pro li-ion 12V, działa świetnie, wkrętarka osiąga lepsze efekty pracy niż na starszych wersjach. Ale z zasłyszanych opinii;) - "bosch to g..., B&D jeszcze gorsze, makita się popsuła...itp"
Nie no, zasady "opieki nad akumulatorami" znam doskonale ;-) Pytałem o problemy z nowymi akku - tak jak u mnie. Czytałem o tym gdzieś jeszcze, więc pytam jak Ty to widzisz.
JK nie od dziś wiadomo,że jak nie wyszarpiesz swojego u sprzedawcy lub gwaranta nie będziesz miał. Nie od dziś wiadomo,że w momencie zakupu sprzedawca włazi ci w zad bez wazeliny a jak trzeba zareklamować to się zaczyna retoryka absurdu. Zachowaj resztki godności... nic nie jest ani białe ani czarne.
A ja kupiłem 4 zestawy wkrętarek milwaukee w 2015 roku. Po ponad dwóch latach trzy wylądowały na gwarancje z drobnymi usterkami. Z naprawy wróciły jak nowe. Z nowymi obudowami i wszystkimi wadliwymi elementami. Mamy końcówke 2019 r i wszystkie chodzą dalej i są sprawne. Wkrętarki pracują 5 dni w tygodniu przez 8 godzin dziennie. Najlepsze wkrętarki jakie miałem. Zdecydowanie polecam.
A ja kupiłem Milwaukee M18 za ponad 2 tyś. Minęły 4 miesiące i wysyłam właśnie do serwisu. Brak mocy, trzeszczy sprzęgło, wyłącza się często bez obciążenia aż trzeba wyjąć akumulator i odczekać. Ogólnie..... Brak słów. Ostatni raz kupiłem Milwaukee. Kolega w pracy ma tani sprzęt z Lidla i... pracuję nim 2 lata bez awarii. Chyba czas napisać prawdę o Milwaukee- beznadziejna kupa złomu za ciężkie pieniądze. Nie polecam
Ja mam ten sam problem klucz udarowy m18 w przeciągu roku zepsuł się 3 razy więcej spędził czasu w serwisie niż w pracy
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.