Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam, chcę kupić zestaw elektronarzędzi młotowiertarka sds, wiertarko-wkrętarka, szlifierka kątowa, wyrzynarka oraz opalarka i nie mogę się zdecydować jaką markę wybrać. Zastanawiam się nad Milwaukee, DeWalt, Makita i Bosch. Chcę żeby sprzęt posłużył kilka lat, dlatego nie mam zamiaru na nim oszczędzać także cena nie gra roli. Najbardziej chodzi mi po głowie Milwaukee, ale wiem że w Polsce nie są zbytnio popularne także pewnie nie jest łatwo z serwisami, częściami itp? Co polecacie? Oczywiście mają to być narzędzia profesjonalne. Znajomy może mi przywieść z Niemiec narzędzia firmy Worx, szczerze mówiąc nie znam tej marki i wydaje mi się że nie mają w ogóle polotu do wyżej wymienionych marek. A jakie jest Wasze zdanie?
Ja tam z Milwaukee nie mam żadnych problemów, no może poza tym, że trochę ostatnio szaleją z cenami. Serwis mają ok, ceny za części myślę, że też w miarę ludzkie. Jak kupowałem ostatnio szczotki do C18PD to zapłaciłem chyba 24zł, więc może parę złotych drożej niż szczotki do marketówek, a różnica jest delikatna: https://www.google.pl/search?q=milwaukee+c18pd+brushes&client=firefox-b-ab&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjE44bA94LYAhWL2xoKHfZpB08Q_AUICygC&biw=1691&bih=968 Ale czy warto za te pieniądze? Po części myślę, że tak. Narzędzia są cholernie wytrzymałe i wydajne. Z drugiej jednak strony, od pewnego pułapu wszystkie te marki które wymieniłeś produkują bardzo dobre narzędzia. A czasem nie ma sensu pompować za szlifierkę kątową czy opalarkę dwa razy tyle skoro dostaniesz taniej produkt o bardzo zbliżonej jakości. Tylko unikaj najtańszych modeli np wkrętarek. Serio, zero wynalazków typu 18V wkrętarki po 400-500zł bo to modele pod pic, niby pod banderą marek profi, ale to bazowe modele o niskich parametrach i mocno ogranicza to ich możliwości. Dla Ciebie już bardziej istotne będzie dobranie narzędzi o odpowiednich parametrach pod zadania do jakich będziesz ich używał. A marka? Wszystko wysoki poziom. Nie daj się zwariować jakimś fanboyom, jak masz możliwość to podzwoń po przedstawicielach handlowych w twojej okolicy i testuj sprzęt. Ja tak robiłem, nie robią z tym żadnych problemów. Z DeWalt'a to dostałem wkrętarkę chyba na tydzień.
A ja polecę jeszcze coś innego, czyli zestaw od Metabo. Jestem fanem majsterkowania i dostałem taki w prezencie. Możesz sobie skomponować własny zestaw elektronarzędzi, a akumulatory są kompatybilne z wszystkimi urządzeniami. Do tego gwarancja i serwis. Serio, warto rzucić okiem na ich ofertę.
do tych marek to bym jeszcze dołożył AEG, mają fajny sprzęt profesjonalny i sensowne ceny. Mam i sieciowe i akumulatorowe i są spoko, wytrzymale i działają bardzo dobrze.
stary, a to ma być elektryczne czy akumulatorowe? bo jak aku to masz jeszcze ryobi w spoko cenach i dobrej jakości
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.