Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
Witam. Nawet najtańsza markowa pilarka będzie dobra. Ważne, żeby był dostęp do serwisu i części zamiennych. Kurs obsługi pilarki też jest potrzebny,...
PKS Brzeg – usługi mechaniczne to pewność, że Twój samochód zostanie naprawiony przez fachowców. Ich zaangażowanie i profesjonalizm są na najwyższym...
Człowieku, ta wypowiedź prywatnej osoby figuruje w przeglądarce jako opinia nt. Yato! To nic, że pod innym pytaniem użytkownika są nasadowe Yato polecane...
potrzebuje miejszadla do wykonczeniowek i remonrtow. co myslicie o tym skilu. podoba mi sie i slyszalem ze do takich malo inwazyjnych prac jest dobry. nie bede robil profesjnonalnie w budwlance takze mam nadzieje ze ten sprzent wytrzyma
Do budowalnki z prawdziwego zdarzenia bym jej nie polecał, ale do wykończeniówki jak najabrdziej. Znajomy ma taką i ostatnio nawet miałęm okazję zobaczyc jak dziala, bo robil remoncik. Jest wystraczająca, więc śmiało kupuj.
Obszerność informacji na forum na temat firmy Skil jest adekwatna do wartości ich narzędzi. Tak więc jeżeli kosztuje tyle co wszelakie Crafty z allegro, to bierz. W przeciwnym wypadku dobrze się zastanów
znajomy sie na taka polasil niedawno zrobil u siebie, pozyczyl sasiadowi, pozniej drugiemy, u trzeciego juz trzeba bylo ja ladowac
też uważam że jeśli potrzebujesz tylko do wykończeniówek to kup sobie ją. Jeśli byś miał robić nią na co dzień to nie polecam...
Do pracy profesjonalnej tylko Collomix, do domowej Tresnar, Skil lub Ega Premium.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.