Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Też kupiłem narzędzia tej firmy. Niestety też mam negatywne doświadczenia. Kupiłem obcinarka do gałęzi. Sprzęt zepsuł się po gwarancji, serwis...
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
W poprzednim poście bylem sceptycznie nastawiony do ciężaru tej wyrzynarki, aż przypadkiem jestem już jej właścicielem. No i powiem, że nie jest zła. Na wstępie trzeba kupić nowe brzeszczoty, bo te z kompletu są traagiczne - tępe i strasznie krzywo się tnie (nieprostopadle). Największą zaletą są małe wibracje, nawet na największych prędkościach - wygodnie robić precyzyjne cięcia. Wyrzynarka jest ciężka, ale mocna i sprawna. Na podrzynaniu dosłownie łyka deskę sosnową grubości 22mm i o dużej zawartości żywicy. Cięcie wtedy jest poszarpane, więc do szybkich i ładnych cięć zdecydowanie lepiej nadaje się piła szablasta. Kabel jest długi, wskaźnik laserowy spełnia swoje zadanie, aczkolwiek przygasał z powodu zardzewiałych blaszek - w nowym przecież sprzęcie. W schowkach można schować 8 brzeszczotów, ale ciągle się bez powodu otwierają. Na szczęście brzeszczoty trzyma magnes. Na razie cięcie prostopadłe trochę słabo mi wychodzi i tu znowu ogromna przewaga piły szablastej, która tnie jak laser. W sumie to się tego spodziewałem i kupiłem bardzo małe brzeszczoty i wyrzynarkę do cięć delikatnych drobnych materiałów. Ale za stówę i tak lepszej się nie znajdzie.
nie ważne czy marka własna czy inna prawo jest takie same :)
Witam. Kupiłem wkrętarkę Meec 18v Li-on z 199zł. Remontuję domek i nie chciałem inwestować w drogi sprzęt, bo później pewnie będzie odpoczywał na półce.Wkrętarka jest bardzo lekka, praca w suficie nie męczy, na jednym ładowaniu wkręciłem ponad 200 wkrętów w drewno, wywierciłem kilkadziesiąt otworów. Ładuje się szybko, bo około 1,5h. Dzisiaj nabyłem pilarkę łańcuchową meec, jutro test.
Witaj. Mam kilka sztuk narzędzi Meec z Juli, między innymi strug, szlifierkę taśmową-czołg, piłę zagłębiarkę, wyżynarkę, wkrętarkę i odkurzacz warsztatowy. Każde z nich sprawdziło się w 200 procentach. Za markę zapłaciłbym 100/200 % więcej. Nie są wolne od wad ale Jula w przypadku reklamacji zadziałała błyskawicznie i wymieniła na nowe wolne od wady. Tylko piła była uszkodzona. Zrobiłem całe mieszkanie od A do Z i nie oszczędzałem sprzętu ale i dbałem o niego. Wszystko sprawne w 100%. A!!! Kupowałem sprzęt z czerwonej serii - najdroższy. Pozdrawiam.
Hej... ja się zastanawiam nad kosiarką 721-258 Wolant wysoko, wygodnie Cena atrakcyjna, nic w konkurencji ale ile sezonów wytrzyma azjatycki silnik przy rozsądnej, acz intensywnej eksploatacji? PMK
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Posiadam Meec'a kilka nrzędzi: Ukośnicę 1500 W - daje radę juz ponad rok....w miękkie drewno wchodzi jak w masło nawet przy maksymalnym zakresie pracy, z twardszym drewnem troche słabiej ale jest jeszcze git. Cieła nawet profile i pręty aluminiowe. Kwestia dobrej tarczy z węglikiem. Jestem bardzo zadowolony. Frezarkę górnowrzecionową 1200 W: raczej bezproblemowa przy krótkich pracach. W miękkim jak i w twardym drewnie daje radę. Raz pracowała non-stop prawie 6 godzin i po takim wysiłku zaczęła mocno iskrzyć na szczotkach. Zobaczymy co z nią będzie. Ogólnie jestem zadowolony. Szlifierka kątowa fi115mm: Działa ponad dwa lata i cieła wszystko: stal, drewno i w warunkach mocno pylących wchodziła w zbrojony beton. Jestem z niej bardzo zadowolony ale szkoda, że tylko 115 mm. Szlifierka typu DREMEL RS(red series): Jest okej choć słabo rozwiązany system mocowania...może kwestia zastosowanych materiałów. Tuleje i nakrętka szybko daje ciała. Sztyftami diamentowymi i tarczą diamentową bez problemu cieła precyzyjnie w terakocie i glezurze. Jestem zadowolony. Pilarka tarczowa 1300 W RS: Mega...Bez problemu tnie blaty 40mm i 20 mm sklejkę. Jestem bardzo zadowolony. Pilarka do glazury 600 W: Pracuje juz ze 2 lata...glazure tnie jak masło, terakotę trochę słabiej...daje radę nawet z gresem 12 mm ale przy wolnym posuwie. Jestem zadowolony. Mogę powiedzieć, że firma dobra. Mam narzędzia już jakiś czas i raczej bez problemu radzą sobie z danym zadaniem. Polecam ale raczej jako sprzęt półprofesjonalny ponieważ sam zastanawiam się nad inwestycją w poważny, w pełni pofesjonalny komplet elektronarzędzi. Ale nawet jako profesjonalista warto mieć taki sprzęt...tańszy ale na którym można polegać. Pozdrawiam!
Zgodnie z naszym prawem na każdy produkt obowiązuje 2 lata rękojmi/niezgodności towaru i można się zawsze na to powołać jeżeli ma się paragon. Więc nie pisz głupot i nie strasz ludzi.
Powyżej TAZZ wspomniał o kosiarce Meec 721 258.Kupiłem taką samą.Powiem tylko ,że wpadłem w bagno.Kosiarka /sprawna/stoi w nieskoszonej trawie tylko z powodu niemożności nabycia nowego noża.Jula nie ma w ofercie części zamiennych czegoś takiego i nie jest w stanie poradzić mi co z tym fantem zrobić.Do chińczyków nie pojadę.Gwarancja/1rok gwarancji i 1 rok rękojmi/ minęła w maju i jako reklamacji nie chcą przyjąć.Ostrzegam przed takim zakupem.Pozdrawiam juras
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.