Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
Witam. Nawet najtańsza markowa pilarka będzie dobra. Ważne, żeby był dostęp do serwisu i części zamiennych. Kurs obsługi pilarki też jest potrzebny,...
PKS Brzeg – usługi mechaniczne to pewność, że Twój samochód zostanie naprawiony przez fachowców. Ich zaangażowanie i profesjonalizm są na najwyższym...
Człowieku, ta wypowiedź prywatnej osoby figuruje w przeglądarce jako opinia nt. Yato! To nic, że pod innym pytaniem użytkownika są nasadowe Yato polecane...
Marka dostępna w markecie JULA. Wiadomo, że chinol, ale czy nadaje się do czegoś ? Zastanawiam się nad zakupem szlifierki stacjonarnej z kamieniem, dwutarczowej, ale nie wiem czy w ogóle warto wchodzić w te marke. Miał ktoś do czynienia z tym sprzętem ? W JULI jest tego bardzo dużo.
Aż takie badziewie, że nikt nie zna ?
Możesz śmiało brać tego, czy innego chińczyka. Tam się nie ma co psuć - co najwyżej łożyska lub wyłącznik (silnik jest bezszczotkowy). Polecam moc co najmniej 400W - mniejsze są za słabe do większości prac domowych. Sam posiadam Ferma - to ta sama klasa.
W JULI jest tego bardzo dużo.
Zagłębiarki MEEC bym nie polecił, ale szlifierkę - jeśli miałaby służyć do np. naostrzenia noża kosiarki to czemu nie. Bo są narzędzia, gdzie precyzja wykonanej pracy zależy dużo bardziej od umiejętności i starań użytkownika (np. szlifierka kątowa). Co innego komfort pracy. Mam wrażenie, że to nie szlifierka była winna "jakości" u owego fachowca. Gdybym teraz kupował, wybrałbym chyba Scheppacha 550W. Też "chińczyk" ale dużo lepiej wygląda i ma (chyba) solidniejsze podpórki, W Fermie i całej reszcie są tandetne. Jeśli chodzi o markowe (Metabo, Makita), to ceny zaczynają się od 700 zł.
Bo są narzędzia, gdzie precyzja wykonanej pracy zależy dużo bardziej od umiejętności i starań użytkownika (np. szlifierka kątowa).
Uwaga administracja off-top!!! Przepraszam, że z mojej wypowiedzi piętro wyżej wyszedł taki tasiemiec, ale mimo tego, że wstawiłem kilka enterów to wszystko poszło jednym ciągiem. Nie wiem czy to jakaś nowa opcja na forum? Poprzednia wersja podobała mi się bardziej, była bardziej przejrzysta, łatwiejsza w obsłudze i w ogóle. Koniec off-topu.
Witam, wycinałem ścianę z cegły szliferką kątową meec 2350W i nie było problemu. Szczerze polecam ten produkt kupiona za 186 pln bodajże, oczywiście made in china ale teraz prawie wszystko jest made in china. Tylko tak jak ktoś napisała juuż gdzieś na forum brać czerwona serie. Z szarą nie miałem doczynienia ale podobno straszny chłam
Mam szlifierkę kątową MEEC Red series 125mm i na razie wszystko ok, ładnie tnie glazurę, gresy, etc.
Szlifierka kątowa Red series 750w fi 125 mm śmiga od trzech miesięcy płaskowniki stalowe 20/0.5 oraz betonowe czapy kominowe. Kupiona jako zapchaj dziura, daje radę. Wiertarka 500w typowa do majsterkowania w domu, dała radę w cegle, ale przeważnie wierci w drewnie, ciężko coś powiedzieć - działa. Użytkowana sporadycznie od dwóch miesięcy. Pilarka elektryczna 2200w kupiona na działkę. Wycięła kilka wiśni, parę śliwek, dała radę trzem metrom dębiny. Spore zużycie oleju łańcuchowego, poza tym polecam. Zależy do czego i jak użytkowane, typowe niskobudżetowe narzędzia dla majstra domowego.
wybralem sie do marketu JUlA z nadzieja za ceny beda ok ale na to co potrzebowalem ceny okazaly sie 2-3 x wyzsze od tych ktore sa w sklepie metalowym na moim osiedlu; wspomne tylko o tarczy do ciecia 125x1 i sciernicy lamelkowej 125
Marek - a czy to były dokładnie takie same tarcze??? Bo ja także kupowałem w markecie tarcze lamelkowe po 5 PLN, ale gdy okazało się, że jedna tarcza wystarcza na zdjęcie 30 cm farby z balustrady balkonu, kupiłem taką za 12 PLN, którą zdjąłem prawie metr. Oczywiście Jula - jak każdy inny market - na jeden produkt będzie miał wyższą cenę, a na inny - niższą. Ale byłbym daleki od generalizowania. No chyba, że znalazłeś dokładnie taką samą tarczę w Juli.
mam młotek wyburzeniowy meeca i jestem zadowolony, wygląda jak kopia hitachi :), męczę go pół toku w betonach i jakoś daje radę, dobrze kopie i zero problemów
Witam przymierzam się do zakupu Pilarka ukosowa 2100 W Meec , miał już to ktoś ? Parametry są kosmiczne i cena naprawdę wdzięczna , no a metabo wiadomo cena razy 2 ......... razy trzy.....
Kupiłem wczoraj spawarkę na drut i jestem zadowolony. Pospawałem dzieciom trampolinę, zajęło mi to kilkanaście minut, praktycznie bez znajomości technik spawania. Prosta intuicyjna spawarka, choć nie wiem, czy za rok lub dwa będzie równie sprawna. Przy mojej intensywności używania, to pewnie na 10 lat wystarczy.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.