Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Sprzęt używany będzie głównie przy drewnie i płytach mdf w domu i na działce. Nie codziennie, tylko raz na jakiś czas. Wybrałem LI-ION ze względu na ciężar - zależy mi na możliwie długim użytkowaniu, bo sprzęt jest drogi by go wymieniać co rok czy dwa. Zależy mi na porównaniu tych modeli przez kogoś kto ich używa na codzień - wady, zalety ? THX
Mam tą Makitę tylko w wersji bez futerka. Lekka wkrętarka, bardzo dobra do lekkich prac. Wkręcam nią bez problemu wkręty samowiercące w 2mm stalową płytę montażową, służy mi również jako wkrętarka do śrub przy serwisowaniu aparatury NN. Czasami zacina mi się przełącznik biegów ale bardzo rzadko sam nie wiem z czego to wynika. Co do Hitachi to też dobry sprzęt ale z racji mniejszych wymiarów do domu polecam Ci tą Makite. Sam mam Hitachi DS14DL i ostatnio wylądowała w serwisie bo miała bicie, ale to z mojej winy bo namiętnie wierciłem choinką dziury pod PG21 Pozdro!
Spotkałem się z takim zdaniem na jednym z postów, w porównaniu innych marek do Boscha: "...Hitachi też jest mocne ale żyje dłużej. Makita jest najtrwalsza i najsłabsza mocowo ale wystarczająca." Co o tym sądzicie? THX
Makita ma 24Nm a Hitachi 22Nm także i tu Makita nie przegrywa. Najlepiej sprawdzić namacalnie która Ci lepiej leży, pozdro
No cóż, forum to forum ale dopiero sprzęt w ręku weryfikuje stan rzeczy. Choć Makita podoba mi się bardziej to Hitachi lepiej leży mi w ręce i raczej tę wciągnę. Raczej, bo jeden sprzedawca kusi mnie Metabo BS 14,4 LI (też dobrze leży) ale to raczej za wysokie progi... THX i pozdrawiam.
A może coś takiego? http://allegro.pl/aeg-bs-14-g-li-wkretarka-14-4v-2-x-li-ion-14g-bit-i1436300547.html
Witam, ten AEG ok, ale za ciężki - Hitachi ma tylko 1kg i to ją właśnie wciągnąłem. Mam nadzieję, że trochę posłuży :) THX
A ja mam pytanko dotyczące DF330dwe po 4miesiacach pracy i to lekkiej wkrętarka dostała bicia na uchwycie trafiła na serwis gdzie wymieniono podobno przekładnie ale dalej ma delikatny luz. Czy miał ktoś podobne problemy?
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.