Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Posiadam partnera waga 40 kg szer koszenia 53 i niestety muszę kupić w tym roku lekką kosiarkę z napędem lub bez do pracy na 800 m elektryka odpada bo kable to nie przy koszeniu musi kosić od 2 cm jedna wajha na zmianę wys. sensowna grubsza blacha podwozia koszenie szer 44 - 46 cm lekka max 25 - 27 jezeli mniej to lepiej oczywiście only Brigs 3,5 - 4 km cicha. Mam na oku dwa modele Makita plm 4610 lub mtd p 46 b . makita ma 5 km i 23 kg na łozyskach cena ok 1100 mtd 3,5 km 25 kg na łozyskach cena ok 800 mam dwa pytania jakie są wasze opinie o tych kosiarkach i drugie pytanie czy kosiarką np z napędem będzie mozna dobrze manewrować jeżeli nieużyję napędu np przy gęstych nasadzeniach czy np nie blokują się kółka jak nie użyję napędu
Wagę kosiarki ( w przeważającej mierze) czyni stalowy kosz. Silnik większy to jakiś kilogram tez należy dodać.. Szukaj więc kosiarki na koszu z plastyki lub aluminium.. Wiec szukaj takiej. Dlaczego nie chcesz uzywać napędu ? Przecież łatwiej poruszać się miedzy roślinami z napędem! Wystarczy odpowiednio kierować i możesz robić slalomy i kółka!. natomiast czasami trzeba wąską kosiareczkę- takiej szukasz. Sławek
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.