Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
witam kolegów mam 2 piły husqwarny jedna to 51 a druga to 137 51 słurzyła mi 9 lat ale sie zatarła a 137 mam 3 lata ale mam z nią małe problemy 2 miesiące temu zmieniałem pompke oleju teraz musze zmienic łożyska na wale nowom pompke i pierscien koszt całkowity to ponad300 zł niewiem co mam robic na alegro za tą kwote kupie mową ale firmy husar oregon magnum grand moc tych pił to ponad 3 km czy ktos może mi cos powiedziec na temat tych pił z góry dziekuje
Witam .... Nie wiem .... , bo zdając sobie sprawę ,że zestaw tnacy do pilu (prowadnica, lancuch, gwiazda napedowa lub kółko pływajace ) to koszt ok. 200 zł, to mozna sobie odpowiedzie co to za jakoscowe konstrukcje. Osobiscie nigdy bym nie kupił takirgo wynalazku, a nie chcąc wydawa zbyt wielkiej kasy na narzędzie kupiłbym raczej markową piłę uzywaną. Dzisiaj byłem na gieldzie w Gliwicach i widziałem HQ, Sthile, Jonseredy, dolmary w dobrym stanie w super cenach. Bylo i badziewie tych firm ale i duzo sprzętu z najwyższej półki. Muślę,że może opłaca się naprawic HQ 51 -szukaj tłoka i cylindra z "szarego pudełka",uszczelniacze i łozyska to banał, koszt naprawy tej pily bedzie przewuzszał kosztów piły z targu.. pozdro Slawek
tak kolego może masz racje bo co firmowa to firmowa piła a le do konca sie z tobą nie zgodze bo co jest nowe to jest nowe a przy uzywanym nigdy nie wiadomo
witam.... Ależ oczywiscie - nowy sprzęt to cos co ma gwarancje i mozesz do dwóch lat korzystac z niezgodnosci z umowa w przypadku zepsucia. Ja wcale też nie jestem takim fanem "firmówek". Znajomy kupił niby HQ bo okazja , na gieldzie , bo nowa i po pierwszym cięciu poszla na szmelc. 450 zł pozsło się j..... . Przed tym Ciebie przestrzegam. Taki sam sprzęt jak wymienileś mozesz kupic w makro i w marketach tylko z rożnymi nazwami- logo roznych ...hm...zamawiaczy np. Nac. Parę lat temu sprzedawal piły victus ze swoim logo. pamiętam jak mocno wybrzydzano na te piły. moze ktoś jeszcze się tym posługuje? Moze wypowie się ktoś o jakosci tego sprzetu po tylu latach użytkowania. Będzie to momento dla tych nowych wynalazków. Wiem,że np . na podkaszatki spalinowe Euroteca to ludzie nie nazekaja, a wręcz chwalą, moze będzie tak z pilami? Na forum pewnie sa fachowcy z branzy nich sie wypowiedzą, bo moje zdanie znasz (wolę jeżeli tanio to uzywaną ale BQ, Dolmara, Stigę, sthila, tanakę, Shindaiwę, komatsu, Echo ...). Nikoś! Do pracy, wypowiedz się!. pozdrawiam Slawek
sławek masz racje co nowe to nowe a gwarancja zawsze jest kolega kupił kose spalinową 3lata temu nakosila sie bardzo duzo i chodzi mu do tej pory a dał za nią ok 400zł nowa z obi
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.