Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
JK pewnie lepiej zabulić na Kressa, żeby go raz w roku użyć, same pewnie używasz najtańszego sprzętu a markujesz jakby to było przedłużenie męskości
wole mieć kressa którego użyje dwa razy w roku i będe go miał dłuuugie lata niż pchać się w jakieś kinza, pegasusy itp. co aż nie miło się w rękach trzyma ;] zresztą mówimy tu o chwocie do 600zł czyli małej sumie, przynajmniej dla mnie (nie uprzedzam wszystkich nie chwale się bo i czym, ~2100zł na ręke?)i nie kupujemy tego co miesiąc tylko...
JK, jak na market i jak na Twoją wiedzę, myślę, że te 2100 netto to i tak stanowczo za dużo...
głupi czy ślepy? to ja to pisałem, a nie on
Do kogo ty to mówisz budowalniec? Jaki market, jakie 2100? Zmądrzej w końcu. Już ci kikla razy mówiłem, nie pisz do mnie i tyle.
@vario - ani głupi, ani ślepy, ale dziękuję za troskę :) Specyficzny styl JK rozpoznaję na kilometr, zmiana loginu nie pomaga. To tak samo jak wdepnąć w gówno - niby wyczyścisz buty ale smrodek pozostaje. @JK - Przyjacielu, ja rozumiem, że w pewnym stadium nałogu człowiek robi wszystko, żeby komuś dopiec, nawet kosztem zmiany tożsamości (tak, uprzedzając Twoje pytanie sam to przechodziłem. Moja rodzina także, moi krewni, a także wszyscy sąsiedzi). Napisałem w którymś poście, że poświęcę swój czas, żeby napiętnować Twoje braki i nadal podtrzymuję zdanie. Uważam, że to Ty podpisujesz się loginami, które wskazałem i zdania nie zmienię. Możesz jednak spróbować odzyskać honor, a wówczas Cię przeproszę: nie spotkałem się jeszcze z tym, żeby nowa osoba na forum zaczynała od obelg pod adresem innych, a vario, dd to dla mnie świeżynki (nie czytałem ich wypowiedzi wcześniej). Niech zatem osoba/-y o tym loginie wskażą mi chociaż kilka postów podpisanych "vario" oraz "dd", starszych niż, powiedzmy, dwa-trzy miesiące. Pozdrawiam, Robert Jeśli ktoś zagląda tu regularnie, nie będzie z tym problemu.
Nie jestem twoim przyjacielem, dobieram bardziej inteligentych przyjaciół;] a zmiana nazwy gościu ci nic nie pomoże.
Poczekajmy na "dd" i "vario" - może chociaż oni uratują Twój honor i pokażą swoje wcześniejsze posty...
że się tak wtrące to ja pisałem pod tymi dwoma nickami, jestem tu od niedawna, ale widze, że kontakty między wami nie są najlepsze ;] weźcie odpuście i nie odpowiadajcie na swoje posty bo obaj zachowujecie się jak dzieci... bez urazy oczywiście ;)
że się tak wtrące to ja pisałem pod tymi dwoma nickami Ok, rozumiem. Taki masz styl. Wpadasz na forum, jesteś świeżynka i od progu wyzywasz od głupców. Numer z podwójnym nickiem dobry, ale mało wiarygodny. Są na tym forum przynajmniej dwie osoby, które wiedzą, że kłamiesz: Ty i ja. Nie zamierzam Cię jednak przekonywać, bo nie chcę Cię dalej pogrążać. Sam radzisz sobie z tym wyjątkowo dobrze ;) PS Mylisz się w rachunkach: "dd", "vario" i "JK" to trzy nicki ;)
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.