Która lepsza

G
nikit 2009-12-21 09:22

Re:Która lepsza

JK
pewnie lepiej zabulić na Kressa, żeby go raz w roku użyć, same pewnie używasz najtańszego sprzętu a markujesz jakby to było przedłużenie męskości

G
vario 2009-12-21 14:29

wole mieć kressa którego użyje dwa razy w roku i będe go miał dłuuugie lata niż pchać się w jakieś kinza, pegasusy itp. co aż nie miło się w rękach trzyma ;]
zresztą mówimy tu o chwocie do 600zł czyli małej sumie, przynajmniej dla mnie (nie uprzedzam wszystkich nie chwale się bo i czym, ~2100zł na ręke?)i nie kupujemy tego co miesiąc tylko...

G
budowlaniec 2009-12-21 16:49

JK, jak na market i jak na Twoją wiedzę, myślę, że te 2100 netto to i tak stanowczo za dużo...

G
vario 2009-12-21 18:56

głupi czy ślepy? to ja to pisałem, a nie on

G
JK. 2009-12-21 18:58

Do kogo ty to mówisz budowalniec? Jaki market, jakie 2100?
Zmądrzej w końcu. Już ci kikla razy mówiłem, nie pisz do mnie i tyle.

G
budowlaniec 2009-12-22 12:02

@vario - ani głupi, ani ślepy, ale dziękuję za troskę :)
Specyficzny styl JK rozpoznaję na kilometr, zmiana loginu nie pomaga. To tak samo jak wdepnąć w gówno - niby wyczyścisz buty ale smrodek pozostaje.
@JK - Przyjacielu, ja rozumiem, że w pewnym stadium nałogu człowiek robi wszystko, żeby komuś dopiec, nawet kosztem zmiany tożsamości (tak, uprzedzając Twoje pytanie sam to przechodziłem. Moja rodzina także, moi krewni, a także wszyscy sąsiedzi). Napisałem w którymś poście, że poświęcę swój czas, żeby napiętnować Twoje braki i nadal podtrzymuję zdanie. Uważam, że to Ty podpisujesz się loginami, które wskazałem i zdania nie zmienię.
Możesz jednak spróbować odzyskać honor, a wówczas Cię przeproszę: nie spotkałem się jeszcze z tym, żeby nowa osoba na forum zaczynała od obelg pod adresem innych, a vario, dd to dla mnie świeżynki (nie czytałem ich wypowiedzi wcześniej). Niech zatem osoba/-y o tym loginie wskażą mi chociaż kilka postów podpisanych "vario" oraz "dd", starszych niż, powiedzmy, dwa-trzy miesiące.
Pozdrawiam,
Robert
Jeśli ktoś zagląda tu regularnie, nie będzie z tym problemu.

G
JK. 2009-12-22 12:09

Nie jestem twoim przyjacielem, dobieram bardziej inteligentych przyjaciół;]
a zmiana nazwy gościu ci nic nie pomoże.

G
budowlaniec 2009-12-22 12:18

Poczekajmy na "dd" i "vario" - może chociaż oni uratują Twój honor i pokażą swoje wcześniejsze posty...

G
vario dd 2009-12-22 14:05

że się tak wtrące to ja pisałem pod tymi dwoma nickami, jestem tu od niedawna, ale widze, że kontakty między wami nie są najlepsze ;] weźcie odpuście i nie odpowiadajcie na swoje posty bo obaj zachowujecie się jak dzieci...
bez urazy oczywiście ;)

G
budowlaniec 2009-12-23 17:29

że się tak wtrące to ja pisałem pod tymi dwoma nickami
Ok, rozumiem. Taki masz styl. Wpadasz na forum, jesteś świeżynka i od progu wyzywasz od głupców.
Numer z podwójnym nickiem dobry, ale mało wiarygodny. Są na tym forum przynajmniej dwie osoby, które wiedzą, że kłamiesz: Ty i ja. Nie zamierzam Cię jednak przekonywać, bo nie chcę Cię dalej pogrążać. Sam radzisz sobie z tym wyjątkowo dobrze ;)
PS Mylisz się w rachunkach: "dd", "vario" i "JK" to trzy nicki ;)

1 2