Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam chciałbym zainwestować w elektronarzędzia ww. firm. Mam dylemat co wybrać, obecnie pracuje sprzętem DeWalt i jestem zadowolony choć również posiadam wiertarki Kress z początku lat 90 i złego słowa nie mogę na nie powiedzieć. interesuje mnie wasze zdanie na temat: wyrzynarka 500 ste odkurzacz 1200 ntx młoto wiertarka 700 pec kątówka 710ws 115 piła tarczowa hks wiertarko wkrętarka 120 ab set z góry dzięki za uwagi. narzędzia będą używane przy wykańczaniu wnętrz.
Wszystkie te narzędzia są ok, jednak pewne z nich zamieniłbym na coś innego, powody rózne, od wygody uzytkowania po lepsze parametry. Np: Wyrzynarka - wygodniejsza jest z uchwytem żelazkowym, poza tym przydaje się "miękkie" wykończenie uchwytu i co bardzo dobre płyna regulacja prędkości na przycisku. Ja od niedawna uzywam AEG step 90X - znacznie wygodniejsza i troche mocniejsza od tego Kressa. Pilarka - niby ok, ale kiedyś usłyszałem od przedstawicela Kressa że nie kładą zbyt dużej uwagi na tego typu narzędzia. Tutaj wybrałbym coś z makity lub protoola, ewentualnie z AEG jeśli chcesz 3 lata gwarancji. Młotek - jest ok, ale za tą cenę możesz kupić sobie coś równie dobrego a silniejszego, np; Makita HR2470, Boscha 2-26DRE czy AEG KH 24E. Albo Kressa wersja 700PSE z pionoywm silnikiem, wygodniejsze w użyciu.
Polecałem do tej pory odkurzacz kressa ale właśnie mi padł.Używałem go 2 lata i poległ .Może nie pisałbym o tym gdyby nie padły te odkurzacze u moich znajomych,jeden też po dwóch i drugi po trzech latach używania.Kątówki(np 9555) i wkrętarki polecam Makity, młotowiertarkę Bosch 2-26 lub Makita 2470
A dbałeś o odkurzacz? Bo ja znam ludzi którzy wykończyli festoola 4 razy droższego w niecałe dwa lata. Zero przeglądów i tak się skończyło. A w niecały rok zajechali Makitę.
dzięki wam za odpowiedzi ale po przetestowaniu przez ostatnie dni sprzętu większości firm zdecydowałem się na DeWalt,a i milwaukee najlepsze wrażenie wygoda a także cena którą zaproponowano mi w sklepie zdecydowało o zakupie. pozdrawiam.
A jaki młotek wybrałeś? może z milwaukee?
tak Milwaukee PH 26 i jest dobrze wystarcza mi w zupełności.
po tygodniu pracy 10h dziennie jak na razie wszystko super oby tak dalej.
Pamiętaj o smarowaniu:) i że nie ma niezniszczalnych narzędzi.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.