Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Też kupiłem narzędzia tej firmy. Niestety też mam negatywne doświadczenia. Kupiłem obcinarka do gałęzi. Sprzęt zepsuł się po gwarancji, serwis...
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
mam zamiar kupić nową kosę spalinową gdy szukałem jakichś produktów w internecie spotkałem sie z mnóstwem towarów firmy eurotec kosy maja dużą moc i są w bardzo przystępnej cenie nie wiem co mam teraz zrobić czy te kosy w rzeczywistości są takie dobre?
odpuść sobie firmę eurotec. Co do mocy to informacja na nalepce jest błędna ta firma specjalnie zawyza dane znamionowe w celu efektywniejszej sprzedazy.... Kupno czegokolwiek z tej firmy jest niczym lokata...bez sensu ! Nie naprawisz tego nigdzie, jedyne co to bedziesz co tydzien wymienial na gwarancji aż do znudzenia... ...Polecam Stihl ktory bedzie Ci służyła przez Wieki pzdr.
dzięki za ostrzeżenie o badziewiu... ! :D
Witam jak gwarancja EUROTEC - gdzie dostaniesz gwarancje na te narzedzia firma nie daje przeciez ??
Witam jak gwarancja EUROTEC - gdzie dostaniesz gwarancje na te narzedzia firma nie daje przeciez ?? No niby tak. Wiesz ja dałem się namówić na tą kose i moja kosa odpukac jest chyba ze złotej kolekcji skosiła juz tyle fakt na samej żyłce bo tarczy jakoś nie miałem okazji założyć i narazie śmiga bez zażutu więc ja bym był ostrożny strasząc ludzi że to bubel umnie się sprawdziła zawodowo no i jestem zadowolony że zaoszczędziłem i mam dobrą kosę Pozdrawiam
a ja polecam trzeba ją tylko dopracować. 100poprawek a potem kosy nie sposób zajechać. moc kosy jest adekwatna do opisu. Polecam.
jakie poprawki masz na myśli?
ja również mam taka kosę, nie jest to stihl ale nie narzekam, 2 lata kosze i daje rade (a mam co kosić, łącznie z rowami!)nie polecam tarczy ośmiozębnej, bo jest ciężka i silnik się męczy.Jak byłoby mnie stać to wybrałbym produkcje sthilowską ,ale i tak nie narzekam!
A słyszeliście może o ekologicznych kosiarkach? Podobno HUSQVARNA wymyśliła kosiarkę, która emituje mało spalin do atmosfery i jest cicha. Na dodatek łatwo ja zutolizować. Wiecie może jaki to model?
Mysle, ze chodzi tutaj o panthere Leo. Widziałem ją podczas czytania " trendów w ogrodnictwie ". Z utęsknieniem czekam na jej premierę, bo jest rzeczywiscie innowacyjna
ja ta panthere leo ogladalam na zdjeciach w necie i powiem ci ze mega maszyna. jako kobieta z przyjemnoscia kosilabym nia trawe ;) tez nie moge sie doczekac az ja wypuszcza na rynek.
Myślę, że warto pokazać innym o czym rozmawiamy. W tym celu proponuje odwiedzic ta stronę: http://pl.engadget.com/2009/06/12/husqvarna-panthera-leo-kosiarka-lepsza-niz-scigacz/
Nie mam przekonania do tych ekologicznych kosiarek,uważam ze jest to chwyt marketingowy. Najlepsza jak dla mnie jest spalinowa.
A ja myśle ze to jest przyszłość w naszych ogródkach:) http://www.husqvarna.com/pl/homeowner/products/robotic-mowers/husqvarna-robotic-mowers-for-homeowners/
odpuść sobie firmę eurotec. Co do mocy to informacja na nalepce jest błędna ta firma specjalnie zawyza dane znamionowe w celu efektywniejszej sprzedazy.... Kupno czegokolwiek z tej firmy jest niczym lokata...bez sensu ! Nie naprawisz tego nigdzie, jedyne co to bedziesz co tydzien wymienial na gwarancji aż do znudzenia... ...Polecam Stihl ktory bedzie Ci służyła przez Wieki pzdr. Nie zgodzę się z tobą mam miga i kompresor tej firmy służą mi juz 2 lata.Jestem zadowolony a bardzo dużo zaoszczędziłem.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.