Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Witam wszystkich! noszę się z zamiarem kupna kosy spalinowej, mam do koszenia trochę ogródka jakieś krzaki itp , razem ok 5-6 arów. zastanawiam się nad 2 opcjami. 1 kupno kosy na aukcji internetowej za ok 350zł. moc ok 3KM z gwarancją na rok 2 kupno markowej(makita,sthil, stiga itp.) kosy spalinowej w sklepie i koszt ok 1100zł za kosę do 2km. nie wiem na co się zdecydować, 1000zł. to dla mnie dużo kasy , a serce podpowiada jedno a rozum drugie . napiszcie co o tym sądzicie
Bierzesz pod uwagę zakup kosy z uznanej firmy i taką sobie kup. Natomiast moc kosy określ potrzebami, min. tym co napisałeś - powierzchnia, ale także weź pod uwagę co będziesz kosił. Przypuszczam ,że na twoje potrzeby wystarczy kosa o mocy 0,9-1,2KM. Takie narzędzia mają wszystkie wymienione przez ciebie firmy. Ja posługuję się podkaszarką Dolmara , tą najmniejszą . Zakładam do niej najgrubsza żyłkę i obkaszam (też) badyle na miedzy. Podkaszarkę mam bodajże 9-9 lat. Jeszcze raz - raczej markowa, z serwisem, kupowana niedaleko m-ca zamieszkania...... Sławek
częsci zamienne do markowych kos + usługa serwisowa kosztują tyle co nowa kosa. Właśnie zepsuł mi się Stihl po gwarancji i nie mam zamiaru go naprawiać. Kupię najtańszą kosę.
nie najtańsza marketówka z gwarancją na dwa lata powinna Ci wystarczyć.
mam zamiar kupić kose spalinową zastanawiam się nad dwoma modelami agroma lub hecht którą lepiej wybrać?
pomóżcie
a masz w okolicy przedstawiciela jakiejś firmy? to tam idź i poszukaj w miare taniej. Jak co to będziesz ich ganiał po sklepie z odpaloną. A tak online kupująć to co weźmiesz będzie dobre bo i tak przesrane będzie jak by co w razie gwary robić: wysyłanie odbieranie paczki i całe zawracanie dupy z tym.
O Stidze różne historie opowiadają . Prawdziwe i nieprawdziwe . Ja od siedmiu lat używam kosę "Stiga SB 52" na sporej działce , koszę chaszcze po kolana na full obrotach i do tej pory nie narzekam. Chodzi jak należy.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.