Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
co myślicie o kompresorach 50l Pansam konkretnie o dwutłokowych z lerlo merlin
napisz do czego potrzebujesz kompresor.?
Ogulnie to czasami do wszystkiego ale głównie do malowania niedużych motocykli lub małych elementów auta . Mam jeszcze pytanie odnośnie wielkości dyszy czy moge obojętnie jaką dysze mieć w pistolecie jakie to ma znaczenie prosze o wiele porad i odpowiedzi czy pansam się nadaje .
Kurcze nie moge znaleśc jaką ma wydajnośc ten kompresor .Do malowania motocykli powinien być dobry ale firmy nie znam . Osobiście mam einhela dobrze się sprawuje wydajnośc chyba 270 na ssaniu .
Wydajność tego kompresora (teoretyczna) to 400 l/h ale na wyjściu niewiem jaka jest prosze o opinie na temat kompresorów firmy pansam chodzi mi o taki kompresor (link poniżej ) czy nadaje sie do malowania i lakierowania motocykli oraz pojedyńczych elementów samochodu http://www.leroymerlin.pl/produkty/kompresor-olejowy-50-l-a078052-pansam,1175250495,1247205305.html
Przepraszam mała poprawka wydajność kompresora to 400 l/h ale niewiem jaka czy na ssaniu czy teoretyczna bo niepisze tam jest tylko że 400 l ale to każdy może zobaczyć w linku który podałem wcześniej (trzeba chwile poczekać az sie wyświetlą informacje )
ta wydajnośc to pewnie na ssaniu przeważnie ją podają bo jest większa i lepiej działa na potencjalnego klijenta ;] . Co do malowania to nie będzie problemów napewno da rade . Ja swoim malowałem dużo aut i daje rade . Nudzi mi sie to poszukam na allegro cos w tej cenie bo tak jak pisałem o tej firmie nic nie wiem.
za tą cene nie widze nic konkretnego jedynie bass polska.
ja znajdywałem wiele kompresorów na allegro i na stronie lerlamerlin maksymalnie mam do wydania 1000-1100 ale to jest max ze wszystkich ten z relromerlin według mnie ma najlepsze parametry
prosze o pomoc
Tu masz ten kompresorek. ten sam http://www.narzedzia.pl/Kompresor-olejowy-2-2kW-8-bar-2-cyl-V-412L-min-zbiornik-50L-2-cisnieniomierze-2-szybkoz%C5%82%C4%85czki,26933.html 2,2KW=3KM
Aaa i to jest kompresorek produkowany w Chinach, alle : jakość jest dość dobra. Uważam, że średnia, półka. Dobra cena do jakości. Serwis pod Warszawą, bardzo dobrze działa, części dostępne. To marka firmy DEDRA. Polecam.
dzięki za pomoc ale troche sie boje zainwestować w ten produkt może ktoś jeszcze wie coś na jego temat ?
powiem ci tak za tą cene z tymi parametrami nie znajdziesz nic innego .
dzięki za pomoc ale mam wątpliwości
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.