klucze plasko-oczkowe jake wybrac?

G
bergson 2008-08-03 00:00

klucze plasko-oczkowe jake wybrac?

Witam.Panowie pomozcie mi wybrac jakis zestaw kluczy plasko oczkowych od 6 do 32.rozwazalem zakup takich kluczy z firmy yato-co o tym sadzicie?szukalem takiego samego zastawu z honitona ale nie moge takiego duzego zestawu znalezc-jesli macie jakies linki to prosze o wyslanie.

G
AS 2008-08-04 00:00

Re:klucze plasko-oczkowe jake wybrac?

jezeli yato to tylko YT-0075 lub YT-0067, poszukaj rowniez czegos typu: king tony, jonnesway, proxxon - te marki maja b. dobry stosunek cena/jakosc, czesto spotykane w warsztatach. Lub wyzsza polka: facom, gedore, beta.

G
bergson 2008-08-05 00:00

jezeli yato to tylko YT-0075 lub YT-0067, poszukaj rowniez czegos typu: king tony, jonnesway, proxxon - te marki maja b. dobry stosunek cena/jakosc, czesto spotykane w warsztatach. Lub wyzsza polka: facom, gedore, beta.
Dzieki za odpowiedz.Teraz dopiero wiem ze sa rozne klasy tych kluczy i ze musze patrzec na ten nr kat.dlatego ta rozbieznosc cen za ten sam komplet.Mozesz mi powiedziec czy w firmie proxxon tez sa rozne klasy?tzn ten sam komplet ma rozne ceny?bo zdecyduje sie na proxxona raczej.jesli wiesz gdzi kupic taki zestaw to prosze o linka.dzieki

G
AS 2008-08-05 00:00

Proxxon nie ma takiego podziału, mozesz kupowac bez obaw.
Poszukaj na alledrogo (np. 412239812, nie wiem czy to najtaniej, troche kosztuja ale warto bo w domowym uzyciu to masz klucze na cale zycie)

G
bergson 2008-08-05 00:00

Proxxon nie ma takiego podziału, mozesz kupowac bez obaw.
Poszukaj na alledrogo (np. 412239812, nie wiem czy to najtaniej, troche kosztuja ale warto bo w domowym uzyciu to masz klucze na cale zycie)
dzieki bardzo za odpowiedzi

1