Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
Witam. Nawet najtańsza markowa pilarka będzie dobra. Ważne, żeby był dostęp do serwisu i części zamiennych. Kurs obsługi pilarki też jest potrzebny,...
PKS Brzeg – usługi mechaniczne to pewność, że Twój samochód zostanie naprawiony przez fachowców. Ich zaangażowanie i profesjonalizm są na najwyższym...
Człowieku, ta wypowiedź prywatnej osoby figuruje w przeglądarce jako opinia nt. Yato! To nic, że pod innym pytaniem użytkownika są nasadowe Yato polecane...
Witam jak w temacie, rozglądam się za zestawem 24-25 el. Może ktoś używał bądź kupił taki zestaw. Proszę o poradę. Pozdrawiam
Jobi małem klucz 13 i dobrze sie spisywał trzymał wymiar i zainwestowałem w kopyta tej firmy i jestem zadowolony. Moge ci polecić też zestawy lopden line robie takimi.
Tyle już napisano o kluczch na forum a ktoś pyta o jakieś chińskie badziewia. Panowie poczytajcie to nie boli i kupcie coś co będzie parę lat służyło.
Maariusz nie zgodze się z tobą że Jobi to chinskie badziewie . Robione może w Chinach nie wiem ale powiedz sam co teraz nie jest robione w Chinach?Cytat z jakiejś stronki : "JOBI Są to narzędzia produkowane na dalekim wschodzie, przeznaczone na rynek zachodnioeuropejski i amerykański, co gwarantuje ich bardzo dobrą jakość, jednocześnie przy niskiej, konkurencyjnej cenie. Narzędzia te zajmują miejsce pomiędzy bardzo tanimi, oferowanymi często m.in. w marketach, a naprawdę drogimi, renomowanych zachodnioeuropejskich firm."
Wolę kupić narzędzia produkowane na Tajwanie. King Tony, Honiton lub amerykański Craftsman i Jonnesway.
masz racje te marki co wymieniłes są ok. Ale jeżeli ktoś potrzebuje klucze nie do profesjonalnego użytku to nie będzie kupował king tony no chyba że śpi na forsie.
Mam klucze Jobi i zostały wyprodukowane na Tajwanie.
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Posiadam taki zestaw SATA troche droższe od geko czy jobi ale jak narazie nie do wykończenia i dożywotnia gwarancja przynajmniej tak piszą (nie miałem okazji sprawdzić)
Witam,jestem tu nowy to mój pierwszy post.Pozdrawiam wszystkich na szacownym forum.Mam pytanie.Mam zamiar na Allegro kupić imadło 150 mm firmy Geko.Macie może jakieś doświadczenie z tym konkretnym produktem?
niestety muszę cię rozczarować klucze honitona są własnością firmy JOBI więc nie ma co mówić że jobi jest gorsze
witam ja kupiłem przypadkowo jobi od chinoli potrzebowałem na raz były tanie to wziąłem a służą mi już dwa lata w warsztacie i są świetne wszystkie żyją a lekko nie mają młotkiem niektóre potraktowałem i ok.
kluczę jobi płasko oczkowe od 6-32 używane w gospodarstwie rolnym od 8 lat... pęknięte oczko w 10 i połamna 15(gwin był w lewą stronę, skakałem po nim na przedłużce).. może mi się strafił taki zestaw ale jak narazie jestem zadowolony, i chyba nic nie powinno się z nimi dziać.. co do nasadowych to mam duży zestaw Bahco (ale tu już cena wysoka), szczypce KS-tools też były drogie...
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.