Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Zgadzam sie, pracuje zawodowo koszac boboczy drog oraz rowy ze skarpami od czerwca do sierpnia po 12 godzin lacznie z sobotami uzywamy tylko wykaszarek Husqvarna...
Może i te firmy ktore wymieniliście sa dobre aczkolwiek polecam rowniez zestawy narzedzi firmy Proline.sam używam ich od pięciu lat i jak do tej pory jestem z nich bardzo zadowolony
miałem ich bity i nie byłem z nich zadowolony wyrabiały się szybko.
Może akurat trafił ci się taki jeden trefny produkt...jak mówiłem ja używam ich nie tylko jednej rzeczy i jestem zadowolony.może warto spróbować kupić coś jeszcze??
Klucze bardzo dobre . Zostały zakupione na remont dwóch elektrowni wodnych gdzie dzikusy głównie traktowały klucze młotami rurami i spisywały się bardzo dobrze. Żadnych pęknięć wygięć . jedyną wadą może być polerka kluczy bywają śliskie .
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Obecnie to nie ma raczej aż takiego znaczenia skąd są. Wiele urządzeń z dalekiego wschodu jakość ma lepszą niż inni. Mam komplet kluczy nasadowych Geko i sprawdza się całkiem dobrze. Oczywiście jak ktoś potrzebuje profesjonalne rozwiązania, to spojrzy w innym kierunku. Wszystko zależy od możliwości portfela.
Prawie wszystko teraz jest robione w Chinach. Kiedyś to może chińskie produkty były słabe, ale obecnie to jakość dobra w dobrej cenie. Nie ma co narzekać. Jak firma dba o jakość tak ma. A Geko całkiem niezły sprzęt mają. Ja nie narzekam na nich.
Geko jakościowo są całkiem dobre. Chyba jedne z lepszych stosunków jakości do ceny. Przy normalnym używaniu w domu nic się z nimi nie dzieje. Spokojnie wszystko z nimi zrobisz i nie musisz jakoś na nie uważać. Po kilku latach nic się z nimi nie dzieje.
A co ma się z nimi dziać. Toż to proste rozwiązanie. Działa. Geko robi całkiem niezły sprzęt fajne zestawy mają. Teraz mam ich odkurzacz z otrząsaczem. Całkiem fajna bestia.
Też robiłem kilka zakupów w Geko i chwale je sobie. Dostawa szybka, a w razie potrzeby i wymiana w opcji.
Wypowiem się na temat Geko, bo posiadam ich klucze i sprawdzają się bardzo dobrze. Są zdecydowanie tańsze niż klucze innych marek, a sprawdzają się wyjątkowo ok!
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.