Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam wszystkim..... mam problem z wyborem kluczy oczkowo płaskich,czy moglibyście mi doradzić coś??byłbym wdzięczny
Polacam Dedry . Wytrzymaja naprawde duzo
Yato, ewentualnie Topex. najlepiej kup caly zestaw. Nie drogie i dobre, ja juz ladnych pare lat dzialam z Yato. Topex niedawno sobie zakupilem, co prawda nie płaskie oczkowe ale i tak uwazam ze robia dobry sprzet
Topex dobry sprzęt? Do naprawy rowerów tak. Osobiście posiadam płasko oczkowe lopden line . Jestem zadowolony, moge ci polecić jeszcze jonnesway .
Koledzy ale ja potrzebuje sprzętu nie do warsztatu tylko do użytku ze tak powiem garażowego więc słucham propozycji:)
No to ja powtórze, Yato albo Topex. Są solidne i niedrogie, a jak nie potrzbujesz wyspecjalizowanych narzędzi to nie ma sensu przepłacać, takie moje zdanie.
ziut a czy ty korzystasz z kluczy ktoryś tych firm ,że je polecasz,ze sa tak dobre i solidne???
Mam klucze Yato od ponad 2 lat i korzystam, wiec wiem co mowie. Co do Topexa moj znajomy chwali i wlasnie znastanawiam się nad jakims fajnym zestawem.
a jeśli moge spytać ile zapłaciłeś za ten zestaw?? i wszystkie klucze działaja tak jak powinny? zaden sie nie skrzywił lub uszczerbił??
Ma taki zestaw Yato YT-0381. Narazie zaden, ale nie zajeżdżam tych kluczy niewiadomo jak, raczje takie lekkie prace warsztatowe :)
ziut to znaczy jak często ich używasz???...sorki , ze tak sie dopytuje ale nie chce wpaść z jakimś lipnym sprzętem który sie popsuje za dwa dni
Bolek masz już upatrzony jakiś fajny zestawik ?? bo też czegoś własnie szukam i może podzielisz sie swoimi propozycjami??
No wiesz.. jak chcesz mieć jakąś 90% pewność to powinieneś kupić drogi sprzęt. Ja moim pracuje "po godzinach" ciężko mi powiedzieć jak często może z 2-3 razy w tygodniu zależy co mam do zrobienia. dlatego zaznaczm ze to sprzęt ktorego nie uzywam do ciezkich prac.
ziut może i masz racje z tym drogim sprzętem no ale nie chce sie pakować znów w straszne koszty bo też mnie ograniczają a nie chce też kupić kluczy i zaraz je reklamować bo to bez sensu.co radzisz ziut??
Widzę Bolek, że chcesz żeby ktoś powiedział Ci o masz zorbić. Narzędzia jak to narzędzia, zadne nie jest dto procent wytrzymale i pewne, nawet drogie. Jeśli mówi Ci, że używa i jak często to sobie porównaj czy u iebie dałyby radę. Prawda jest jena - każdy zakup czegokolwiek to troche ryzyk-fizyk.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.