Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
Witam. Nawet najtańsza markowa pilarka będzie dobra. Ważne, żeby był dostęp do serwisu i części zamiennych. Kurs obsługi pilarki też jest potrzebny,...
PKS Brzeg – usługi mechaniczne to pewność, że Twój samochód zostanie naprawiony przez fachowców. Ich zaangażowanie i profesjonalizm są na najwyższym...
Człowieku, ta wypowiedź prywatnej osoby figuruje w przeglądarce jako opinia nt. Yato! To nic, że pod innym pytaniem użytkownika są nasadowe Yato polecane...
Witam Posiadam myjkę karcher 720 mx po zakupieniu lancy z regulacja ciśnienia i założeniu jej na pozycji max myjkę rozłącza i z powrotem załącza. Działa normalnie w pozycji środkowej miedzy min a max. Oddałem ja do serwisu przeczyszczono pompę przywiozłem do domu a ona działa jak działała:( Pojechałem z powrotem do tego serwisu i sprawdziliśmy ja tam na miejscu i działała. Wróciłem do domu i jest teraz różnie pochodzi trochę dobrze i znowu rozłącza zmniejszę na min pomyje trochę przełączę na max czasami działa czasami nie. W ogóle nie mam pojecia co to moze byc za awaria. Na pewno to nie za słabe ciśnienie ani za mały wąż. Proszę o jakieś opinie jeśli ktoś miał podobny problem lub sie na tym zna Z góry Dzięki Pozdrawiam Toro
MOżE ZBYT CZUłY ZAWóR KRAńCOWY PRZY MAX CIśNIENIU śREDNICA DYSZY JEST MIN CO POWODUJE NA BARDZO KRóTKI UłAMEK SEKUNDY ZADZIAłANIE ZAWORU TAKIE OBJAWY CZęSTO MAJą MYJKI Z PRZYTKANYMI DYSZAMI W LANCY.
Masz za slabe cisnienie wody bierzacej.Mam to samo jak pojade do tesciow.
Ciśnienie wody na wejściu nie ma nic do rzeczy. Pompy Karchera to pompy nurnikowe i wytwarzają małe podciśnienie na wejściu w związku z czym można myjkę zasilać nawet wodą ze zbiornika a nie z sieci wodociągowej. Jedyny warunek jest taki że różnica poziomów między ujęciem wody na myjce a lustrem wody nie może być większy jak 1,5 m. Model K 7.2O zaopatrzony jest w lancę typu VarioPower dzieki czemu można sterować parametrem pompy przez dławienie przepływu (sprzężenie zwrotne)-dysza lancy ma stały przekrój a nie regulowany mechanicznie jak w tańszych myjkach. Moim zdaniem myjka jest sprawna coś dzieje się z lancą Vario ,prawdopodobnie jest przytkana i następuje zaburzenie ciśnienia sterującego w układzie regulacyjnym (może to też być przytkany wąż ciśnieniowy) . Na podobnej zasadzie działa wyłączanie silnika kiedy puszczasz spust pistoletu-narasta ciśnienie w układzie tłocznym i zawór elektrohydrauliczny odłącza silnik. Najprostsza metoda to podmienić lancę lub wąż ( ale trzeba pamiętać aby dobrać odpowiednią do twojej myjki czyli taką która pasuje od K5 DO K7) Jeśli będzie ok to znaczy że coś się dzieje z lancą albo właśnie z wężem. Można spróbować lancę przepchać przy pomocy cienkiego drucika-często pomaga. Pozdr
Spadek napięcia elektrycznego, przy większym ciśnieniu pompy spada natężenie prądu, wepnij sie w inne gniazdko lub wymień przedłuzacz na grubszy
Witam. Mam ten sam problem tylko w K5 lance podmieniałem nic to nie dało, doszedłeś kolego może co było przyczyną
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.