Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Witam szukam myjki ciśnieniowej do ok 1500zł, 150bar, duża wydajność ogólnie sprzęt do mycia ciągników kostki brukowej elewacji i innych domowo gospodarczych użytków.
Za tyle to możesz kupić coś z K6 czyli myjkę do użytku domowego (ale pamiętaj ze Karcher na linię "K" nie daje gwarancji na firmy. Inne wyjście to używany HD po remoncie-niektórzy serwisanci ściągają używane myjki z Niemiec i sprzedają je po wymianie części. Najtańszy nowy HD to jest kwota między 1900 a 2100 zl. Można jeszcze trafić K6.75 za ok 1300 zł
a Najtańszy HDek jest za jakieś 1700zł;) HD 5/11C ale jest słabe ciśnienie, bo tylko 115bar.
Tak naprawdę to ciśnienie jest parametrem drugoplanowym- najważniejszy jest wydatek wody -a w HD5/11 jest to ok 500 l/h czyli bardzo dobrze bo myjka nadaje się do pracy na dużych powierzchniach. Wysokie ciśnienia są potrzebne do prac specjalistycznych ale do codziennych prac przy domu czy nawet w firmie (czyli zwykłe mycie) wystarczą ciśnienia na poziomie powiedzmy ok 120 barów mierzone na wyjściu z pompy (ciśnienie mierzone na dyszy wylotowej to ok 30% mniejsze) Karcher ma myjki specjalistyczne o bardzo wysokich ciśnieniach roboczych ale generalnie myjkę najlepiej dobrać do potrzeb rozmawiając z kimś kto się zna (przedstawiciel) bo tak naprawdę nie ma maszyn zupełnie uniwersalnych,a jak ktoś myśli ze kupi sobie jakiegoś "K" za 1000 ZŁ i opędzi nim 100 ha gospodarstwo z pięcioma oborami to się myli !
mam do sprzedania myjkę , więcej informacji na887786356
To ma być nie do firmy ale tak w sensie że w w koło domu, mam gospodarkę i w koło domu coś umyć czasem.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.