Jestem użytkownikiem milwaukee

G
Marek 2010-03-29 20:28

Jestem użytkownikiem milwaukee

Jakieś 3,5 lata temu dostała się w moje ręce wkrętarko-wiertarka udarowa 18v , sądziłem że to zabawka z usa tym bardziej że pisało na niej made in china grubo się myliłem wiertara nie do zajechania , zajmuję się montażem stolarki pcv wiercimy nią pod kołki w różnym materiale cegła, pustak itp. wcześniej używałem różnego typu sprzęt bosch i jakieś tam podróbki wszystko szlag trafiało po ok pół roku najgorzej to mnie wkurzyła piła szablasta boscha wytrzymała nie całe pół roku teraz mam tylko milwaukee, piłe szablastą ok 8mies wkrętarki udarowo wiercące jedna 3,5 roku druga 2,5 i ostatnio kupiona wiertarka udarowo-podkuwająca ph 30x pisze na niej made in germany ciekaw jestem czy damy jej radę jak będzie miała taką wytrzymałość jak ta niby z usa (made in china) to mi wystarczy na razie spisuje się rewelacyjnie ale zobaczymy jak długo!!!

G
JK. 2010-04-27 19:42

Re: Jestem użytkownikiem milwaukee

Milwauke nie ma Made in China;)) - podzespoły może i tak;)
Chyba że trafiłeś na pewną "pomyłkę" - pare lat temu AEG/Milwaukee wyprodukowało partię wkrętarek które w całości zostały zrobione jedne chyba w Rumuni drugie w Chinach. Ale szybko z tego zrezygnowano, po pewnych "protestech" w Niemczech.

1