Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
sprzet ma byc do miedzy innymi kucie dzwi okna czasem burzenie scian wiec cos duzego aby bylo szybko,do montazu i wiercenia przy sufitach,kafelki,podlogi,panele ogolnie do przerobek domow i mieszkan .co proponujecie
to zalezy jaką kwota dysponujesz ja sam mam kilkuosobowa firme budowlana i do kazdej roboty mam inny sprzet np: do kucia i podkuwania - makita HM 1100C,dobry sprzet, 2 lata temu zapłacilem za niego troche ale zadnych awarii, przestojów w pracy no i oczywiscie konserwacja i odpowiedni ludzie do tego robie nim ja badz mój wspolnik reszta przecinaczki, mam tez w zapasie ferma 1100w ale to tylko w razie w, musze jednak powiedziec ze do malych robótek jak okna czy drzwi jest ok no i 3 lata gwarancji mam go moze 1,5 roku i daje rade.Do wiercenia mam boscha 18 RE młotowiartareczka tylko 550w ale nawet w zelbeton wchodzi jak w masło 3 lata i nic 0 problemow dobry do wiercenia w sufitach i trudno dostępnych miejscach(kupilem go na allegro za 250zl 2 lata temu)jak trafisz na dobra aukcje to sie oplaca.Do regipsów uzywam TKD 3000,szybki bezproblemowy montaz plyt, choc raz byl w serwisie bo przelacznik szwankowal i mialem problem kupilem wtedy za chyba 130zl einhell BTBS 710 tez sieciowke i o dziwo ze 100 plyt wkrecila bez problemu, teraz uzywamy jej sporadycznie ale nadal chodzi, fakt jest nieporeczna i ciezka ale zarobila na siebie wielokrotnie jest bardzo silna trzeba ja wyczuc ale tobie polecal bym cos z lepszych wkretarek - makita jest chyba najlepsza- jak zalezy ci na czasie to tylko sieciowki z aku to dobre dla elektrykow.Panele- wyrzynareczka, ja mam najprostsza blackdeckera CD301, i nie narzekam 1 rok tylko fakt ale jeszcze mnie nie zawiodła wczesniej mialem boscha z bajerami i ten b&d jest od niej lepszy, mam jeszcze pilarke reczna chyba 1200w makity swietna sprawa do podcinania drzwi niekiedy paneli na zapasie mam tez mniejsza stayera 700w i tez rowno tnie choc ma bodaj z 8lat.Mam tez pare celm i smalcade do zaprawy, a co do kafelek to tylko przecinarke elektryczna ewentualnie mechaniczna ale z tych lepszych najlepiej niemiecka z drewniana podstawa.Co jeszcze kątowki?-mam DeWalt 1200w 125mm,swietny sprzet,cos kolo niewiem jak teraz ja 2 lata temu dalem 450zl i to po znajomosci, mam tez b&d 710w i działa calkiem calkiem.Jak myslisz o wydajnosci i szybkosci pracy zainwestuj w markowy sprzet albo nowy ale tez mozesz poszukac na aukcjach z tym ze czesto to ryzyko.Jak masz jakies pytania to pisz. p ozdrawiam
Sieciowki z ogranicznikiem sa dobre jedynie jak masz duzo m2 plaskie powierzchnie, bo jak wkreta masz wkrecic troche pod katem, albo nie trafisz w stel. to juz lipa, dlatego uzywam zwyklych wkretarek na aku. makita rewelacja, zadne hilti i dewalt, nie chodzi o koszt, ale o wygode i awaryjnosc
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.