Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Planuje zakup wkrętaków, najlepiej jakby to był jakiś porządny zestaw w rozsądnej cenie, co polecacie? Kupiłem niedawno zestaw YATO YT-2786 (straszne dziadostwo! Torxy od nowości nie trzymają wymiaru, krzyżakowe wyrobiły się po kilku użyciach). I jeszcze jedno pytanie do czego służą wkrętaki do pobijania?
Wkrętaki do pobijania są przydatne, gdy nie możesz odkręcić śruby. Poprzez wkrętak uderzesz w łeb śruby i czasami to pomaga by ją odkręcić. Dobre wkrętaki produkuje Wera, Felo, Facom.
Wiha Wera Facom to chyba czołówka. Oczywiście będą modele różniące się użytymi materiałami i takimi drobiazgami jak ergonomiczna rękojeść, możliwość podbijania. Jest też coś co mi się nie raz przydało a mianowicie przekrój samego "grota" zamiast standardowego okrągłego może być sześciokątny pasujący pod klucz płaski bodajże 6mm. Takie coś mam z Facoma nie wiem czy jest to zamierzone czy nie ale super sprawa pomaga mocno wkręcać bardzo długie wkręty w twarde materiały.
Większość wkrętaków do pobijania ma sześciokąt wspomagający na grocie. Dobre wkrętaki robi również King tony i PB Swiss. W pracy takich używałem.
a co powiecie na zestaw firmy JONNESWAY D70PP10S?
Wygląda na solidny ten zestaw. Jeżeli cena jest do zaakceptowania to tylko kupować. Mam klucze tej firmy i nie narzekam. Ewentualnie Neo Tools.
Firma neo zachęca 25 letnią gwarancją, ale nie ma w swojej ofercie wkrętaków do pobijania, a wkrętaki do pobijania przynajmniej teoretycznie powinny być trwalsze i twardsze. Poza tym cena narzędzi neo zniechęca.
http://allegro.pl/neo-wkretak-plaski-do-pobijania-8-0x150mm-i1405898895.html - jednak są takie wkrętaki
Faktycznie są, zwracam honor :) sugerowałem się tym co powiedzieli mi w sklepie z narzędziami neo.
Jaka cena tego zestawu ? Nigdy nie ufam do końca temu co mówią mi w sklepie. Nazwijmy to zasadą ograniczonego zaufania, bo nikt nie wie wszystkiego, obsługa sklepu może się zmieniać co chwilka, a najgorsze że każdy mniej lub bardziej będzie wciskał to co ma na sklepie. Jak pójdziemy do sklepu uzbrojeni przynajmniej w minimalną wiedzę to tylko nasz plus. Kupić nie problem gorzej jak towar będzie nie taki jak chcemy.
Jeżeli chodzi o wygląd i cenę to bardziej skłaniam się ku zestawowi firmy JONNESWAY, ale wiadomo że wygląd to jest najmniej ważna rzecz by zakupie wkrętaków :) Bardzo prosiłbym o opinie użytkowników wkrętaków zarówno JONNESWAY jak i NEO.
Ostatnio zamówiłem zestaw wkrętaków w tej hurtowni sklep.cseie.com.pl jestem bardzo z nich zadowolony :)
A ja kupiłem w tym sklepie, to nie jest tematem co i gdzie ! Wygląda na to że Panowie ze sklepu siebie polecają ! Wracając do tematu, jakie narzędzia jaki producent ? Ja używam wszystkich narządzi z firmy JONNESWAY i nie narzekam. Narzędzia są wytrzymałe i nie drogie, to mnie skłoniło do nich . A pierwszy raz zobaczyłem je u konkurencji , wiec pomyślałem jak on pracuje na nich to dlaczego nie ja ? Porównałem cenę do innych producentów narzędzi, i cenowo odpowiadały mojemu budżetowi. Co do firmy NEO to słyszałem że to ten sam producent co TOPEX . Z tym że NEO ma być linią profesjonalną, dla warsztatów tylko z tą wytrzymałością jest różnie, przede wszystkim są za drogie jak na swoją jakość, 30% taniej i można było nad nimi myśleć. Pod sumując myślę że JONNESWAY będzie lepszym zakupem.
Mam pojedyncze sztuki tych właśnie wkrętaków do pobijania Jonnesway'a, i jedyne co mogę napisać to, że jestem nimi zachwycony. W swojej kategorii cenowej biją konkurencję na łeb, a i w droższych markach nie wszystkie są równie trwałe co Jennesway. Używam ich już grubo ponad rok i jeden płaski służył mi już do najróżniejszych prac poza tym do czego został stworzony, czyli wkręcania. I jak do tej pory trochę się podrapał. A raczej wiem o czym piszę bo w skrzynce mam narzędzia przyzwoitych marek, takich jak Wera, Hazet, Proxxon, wspomniany Jonnesway, Stanley czy Neo (choć w przypadku tych dwóch ostatnich, to są one już raczej znacznie poniżej poziomu pozostałych firm). A jednak jakość i wytrzymałość Jonnesway'a robi na mnie chyba największe wrażenie.
Powiem tak, jeżeli chodzi o Jonnesway narzędzia są OK nie ma co narzekać. Przy tej cenie, jeżeli były by droższe o 10/20% to już warto zastanowić się nad innym producentem . Bo prawda jest taka że od jakiegoś czasu Jonnesway podniósł się z cenami. A jak tak dalej będzie się podnosił z cenami to już żadnej rewelacji nie będzie.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.