Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Witam Od jakiegoś czasu rozpocząłem sprzedaż narzędzi oraz akcesorii do domu i ogrodu Na sklepie https://narzedzia.pl/ możecie znaleźć spory wybór...
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
Witam. Nawet najtańsza markowa pilarka będzie dobra. Ważne, żeby był dostęp do serwisu i części zamiennych. Kurs obsługi pilarki też jest potrzebny,...
Planuje zakup wkrętaków, najlepiej jakby to był jakiś porządny zestaw w rozsądnej cenie, co polecacie? Kupiłem niedawno zestaw YATO YT-2786 (straszne dziadostwo! Torxy od nowości nie trzymają wymiaru, krzyżakowe wyrobiły się po kilku użyciach). I jeszcze jedno pytanie do czego służą wkrętaki do pobijania?
Wkrętaki do pobijania są przydatne, gdy nie możesz odkręcić śruby. Poprzez wkrętak uderzesz w łeb śruby i czasami to pomaga by ją odkręcić. Dobre wkrętaki produkuje Wera, Felo, Facom.
Wiha Wera Facom to chyba czołówka. Oczywiście będą modele różniące się użytymi materiałami i takimi drobiazgami jak ergonomiczna rękojeść, możliwość podbijania. Jest też coś co mi się nie raz przydało a mianowicie przekrój samego "grota" zamiast standardowego okrągłego może być sześciokątny pasujący pod klucz płaski bodajże 6mm. Takie coś mam z Facoma nie wiem czy jest to zamierzone czy nie ale super sprawa pomaga mocno wkręcać bardzo długie wkręty w twarde materiały.
Większość wkrętaków do pobijania ma sześciokąt wspomagający na grocie. Dobre wkrętaki robi również King tony i PB Swiss. W pracy takich używałem.
a co powiecie na zestaw firmy JONNESWAY D70PP10S?
Wygląda na solidny ten zestaw. Jeżeli cena jest do zaakceptowania to tylko kupować. Mam klucze tej firmy i nie narzekam. Ewentualnie Neo Tools.
Firma neo zachęca 25 letnią gwarancją, ale nie ma w swojej ofercie wkrętaków do pobijania, a wkrętaki do pobijania przynajmniej teoretycznie powinny być trwalsze i twardsze. Poza tym cena narzędzi neo zniechęca.
http://allegro.pl/neo-wkretak-plaski-do-pobijania-8-0x150mm-i1405898895.html - jednak są takie wkrętaki
Faktycznie są, zwracam honor :) sugerowałem się tym co powiedzieli mi w sklepie z narzędziami neo.
Jaka cena tego zestawu ? Nigdy nie ufam do końca temu co mówią mi w sklepie. Nazwijmy to zasadą ograniczonego zaufania, bo nikt nie wie wszystkiego, obsługa sklepu może się zmieniać co chwilka, a najgorsze że każdy mniej lub bardziej będzie wciskał to co ma na sklepie. Jak pójdziemy do sklepu uzbrojeni przynajmniej w minimalną wiedzę to tylko nasz plus. Kupić nie problem gorzej jak towar będzie nie taki jak chcemy.
Jeżeli chodzi o wygląd i cenę to bardziej skłaniam się ku zestawowi firmy JONNESWAY, ale wiadomo że wygląd to jest najmniej ważna rzecz by zakupie wkrętaków :) Bardzo prosiłbym o opinie użytkowników wkrętaków zarówno JONNESWAY jak i NEO.
Ostatnio zamówiłem zestaw wkrętaków w tej hurtowni sklep.cseie.com.pl jestem bardzo z nich zadowolony :)
A ja kupiłem w tym sklepie, to nie jest tematem co i gdzie ! Wygląda na to że Panowie ze sklepu siebie polecają ! Wracając do tematu, jakie narzędzia jaki producent ? Ja używam wszystkich narządzi z firmy JONNESWAY i nie narzekam. Narzędzia są wytrzymałe i nie drogie, to mnie skłoniło do nich . A pierwszy raz zobaczyłem je u konkurencji , wiec pomyślałem jak on pracuje na nich to dlaczego nie ja ? Porównałem cenę do innych producentów narzędzi, i cenowo odpowiadały mojemu budżetowi. Co do firmy NEO to słyszałem że to ten sam producent co TOPEX . Z tym że NEO ma być linią profesjonalną, dla warsztatów tylko z tą wytrzymałością jest różnie, przede wszystkim są za drogie jak na swoją jakość, 30% taniej i można było nad nimi myśleć. Pod sumując myślę że JONNESWAY będzie lepszym zakupem.
Mam pojedyncze sztuki tych właśnie wkrętaków do pobijania Jonnesway'a, i jedyne co mogę napisać to, że jestem nimi zachwycony. W swojej kategorii cenowej biją konkurencję na łeb, a i w droższych markach nie wszystkie są równie trwałe co Jennesway. Używam ich już grubo ponad rok i jeden płaski służył mi już do najróżniejszych prac poza tym do czego został stworzony, czyli wkręcania. I jak do tej pory trochę się podrapał. A raczej wiem o czym piszę bo w skrzynce mam narzędzia przyzwoitych marek, takich jak Wera, Hazet, Proxxon, wspomniany Jonnesway, Stanley czy Neo (choć w przypadku tych dwóch ostatnich, to są one już raczej znacznie poniżej poziomu pozostałych firm). A jednak jakość i wytrzymałość Jonnesway'a robi na mnie chyba największe wrażenie.
Powiem tak, jeżeli chodzi o Jonnesway narzędzia są OK nie ma co narzekać. Przy tej cenie, jeżeli były by droższe o 10/20% to już warto zastanowić się nad innym producentem . Bo prawda jest taka że od jakiegoś czasu Jonnesway podniósł się z cenami. A jak tak dalej będzie się podnosił z cenami to już żadnej rewelacji nie będzie.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.