jaki kupic kociol? :-)))

G
inka 2012-05-28 12:43

jaki kupic kociol? :-)))

ten sam problem , jaki kociol?????????????? Potrzebuje do domu wolnostojacego, ktory ma juz ponad 20 lat , nieocieplony. Budowany systemem 1,5 pustaka. Bardzo Prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

G
jd2 2012-05-28 23:12

Re: jaki kupic kociol? :-)))

tutaj sprzedawcy narzedzi i parkside'owi onanisci.

G
123 2012-05-28 23:24

jaki kociol??????????????

Polecam markę JK.
Gotuje się w nim od paru lat i nadal trzyma.
Tylko podobno czasami popuści na zaworku zwrotnym.

G
Paw-Therm 2012-05-29 10:26

podaj powierzchnie domu rodzaj instalacji tzn stal, miedz, okna nowe stare? gdzie dom stoi w mieście czy w szczerym polu, do tego jakie grzejniki wtedy moge pomódz

G
janusz 2012-11-18 17:06

Otóż to, pod uwagę trzeba brać wszystkie parametry. Najlepiej zrobisz, jak udasz się do porządnej firmy, która jednocześnie produkuje kotły, a nie tylko sprzedaje, i wypytasz ich o wszystko. Ja mam swój kocioł CO od firmy PIECBUD z Radomia (użytkuję kocioł z podajnikiem - KJ-G) i powiem, że jestem bardzo zadowolony, bo piec trzyma się super - i nie wiem, czy to kwestia dobrego opału, czy też dobrego pieca, ale zasobnik opału starcza mi na dość długo. :)

G
Serena 2012-11-22 20:54

Nad wyborem kotła trzeba się dobrze zastanowić .bo to jest zakup na lata . Ja wybrałam kocioł Ekowitt podajnikiem ślimakowym . Najpierw pojechałam ,popytałam , wszystko wyjaśnili . Pamiętaj ,żeby pytać się o wszystko . Jestem zadowolona z tego kotła , dobra firma .

G
... 2012-11-22 22:28

Zabawne jest to jak na początku każdego sezonu grzewczego są odkopywane wątki dot. kotłów i wypowiadają się sami użytkownicy zachwyceni swoimi nabytkami i gorąco polecający dane firmy. :]

1