Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Bardzo dobry wybór ! To już jest klasa Premium a wiec myjka ma pompę z mosiężną głowica. Wprawdzie silnik chłodzony jest powietrzem ale to nie zmienia faktu ze jest to urządzenie z najwyższej półki ! W myjkach z głowicami mosiężnymi nie da się zastosować chłodzenia silnika wodą bo można w nich stosować wodę o temperaturze do 60 stopni a wtedy już nie ma mowy o chłodzeniu silnika (silnik w innych X Range chłodzi woda robocza która jest doprowadzona do myjki) Polecam !!!
Jeszcze raz serdecznie dziękuję Rufusie!! :)
Witam, widzę, że temat na czasie... Szukam myjki karchera która dobrze współpracowała z myjką T-racer (najlepiej, żeby to był zestaw) I teraz pytanie, opłaca się bardziej kupować T400 niż T250 lub T300?? No i jakiego wybrać Karchera. Na allegro jest fajny zestaw K 7.95 + T400 za niecałe 1800zł. Myjka ma mosiężną pompę ale nie wiem czy warto za to dopłacać?? Nie ukrywam, że 1800zł to dla mnie bardzo dużo...
oczywiście K 7,91 + T400 :)
Chcę kupić z rodzicami Karchera nie znam się na tym i szukając informacji znalazłem ten temat i widzę ze pan Rufus się zna i za radą w tym temacie planujemy kupić karchera w granicach 1000zł lub trochę więcej i jako że tu są polecane to zastanawiamy się nad k4.650, k5.640, k5.600 bardziej skłaniamy się ku tym k5.640 lub k5.600 bo mocniejsze i wydajniejsze. Ale ostatnio reklamowali nowego karchera k5.2012 parametry podobne jak te co podałem i cena 800zł. warto ten model kupić nie jest to jakieś badziewie mama mówi byś my z tatą kupili właśnie tego. A będzie on używany do mycia 3 aut czasem trochę kostki brukowej,dywanów i czasem do czyszczenia korzenia jak znajdę w lesie czyli do domowego użytku. Nie znamy się na tym nigdy nie mieliśmy takiego urządzenia więc proszę o poradę a czy zestaw wystarczy czy jeszcze musimy coś dokupić wiem że temat już trochę stary ale może ktoś pomoże pozdrawiam.
K 5.2012 owszem jest dość tani, ale również dość słabo wyposażony.
JK dzięki ale jak reklamują to są tam również inne końcówki nawet jest jakaś do mycia okien a poza tym że słabo wyposażony to dobry jest czy może lepszy któryś z tamtych co wymieniłem to będzie 1 myjka jaką będziemy mieć więc wole popytać niż jakieś byle co kupić.
Doradzi ktoś jeszcze jaką z tych myjek kupić i co do niej dokupić: k4.650, k5.640, k5.600, k52012 a może inny model bo nie znam się zupełnie dzięki z góry za pomoc.
Nikt jeszcze nie napisze jakiego Karchera wybrać z tych albo jakiś inny do1000zł. lub trochę droższy ??
Witam mam pytanie który z wymienionych urządzeń wybrać: K 5.2012 + T250 K 4.500 X-Range + T250 K 3.500 T200 potrzebuje myjki do mycia kostki brukowej, tarasu od czasu do czasu elewacji oraz samochodu. Wskazane urządzenia są w dość zbliżonych cenach i maja dość podobne wyposażenie, ale chciałbym tylko 1 z nich kupić - stawiam na K 5 choć czytałem ze X-Range ma dość dobre opinie. Prosiłbym o pomoc w wyborze, za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje i pozdrawiam.
Ja bym brał K 5.2012 http://www.aatrenkar-karcher.pl/k-5-2012-premiera-nowosc-3-lata-gwarancji-hit/ ta myjka jest rozprowadzana tylko w sieci dealerskiej a nie marketowej. Na takie sklepy wypuszczane są produkty lepszej jakości niż na markety. Pozdr
Witam Proszę uzupełnić swoją wypowiedz i dodać że na markety są wypuszczane produkty słabszej jakości w przypadku karchera (o ile to prawda) bo nie ma to zastosowania w wielu innych dziedzinach i wypowiedz wprowadza ludzi w błąd.
Muszę dokupić dyszę Vario Power do Karcher K4.80. czy będzie pasować i czy będzie chodzić dysza do K5. Jakie są miedzy nimi różnice oprócz wizualnych (niewielkich)
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.