Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
witam. za cel podczas trwania zbliżającego się urlopu postawiłem sobie zmontowanie drewnianych krzeseł ogrodowych. w tym celu potrzebuję zakupić wyrzynarkę oraz szlifierkę oscylacyjną. poza tym zamierzam także kupić myjkę ciśnieniową. nie chcę sprzętu dla profesjonalistów, bo narzędzia nie będą wykorzystywane na co dzień a okazjonalnie od czasu do czasu. poszukuje jednak sprzętu solidnego, gdzie podczas pracy nie będę wykrzykiwał niecenzuralnych słów ;) . przeanalizowałem kilka ofert sklepów internetowych i wybrałem wstępnie: - wyrzynarka einhell RT-JS 85 750W RED LINE - szlifierka Einhell RT-XS 28 RED LINE - myjka Black&Decker PW1700 Supreme jeżeli ktokolwiek może dać jakieś sugestie w tym temacie - czy dokonam dobrego wybory kupując te produkty będę niezmiernie wdzięczny.
No więc tak: Jeśli chodzi o wyrzynarkę, wybór moim zdaniem trafny. Bardzo dobra wyrzynarka w tej cenie. Co do szlifierki oscylacyjnej to powiem szczerze, wybrałbym coś innego. Po pierwsze ta szlifierka wielofunkcyjna einhella ma jeden problem, brak odpowiednich papierów do dokupienia. O ile okrągłe papiery dostaniesz wszędzie, o tyle papiery delty już nie, a do stopu prostokątnej możesz jednynie docinać z arkuszy. Nie jest to też prawdziwa mimosrodówka;] Musiałbyś troche zdefiniować czy potrzebujesz lekkiej poręcznej i małej szlifierki do trudniej dostępych powierzchni, czy mocną standardową szlifierkę oscylacyjną. Jesli to drugie to znacznie lepszym pomysłem jest model RT-OS 30. Metalowa nieodkszałcalna stopa, metalowe zaczepy stopy, mocowanie papieru na rzep i na uchwyty. Co do myjki, no cóż bądź świadomy że serwis tych myjek jest w warszawie tylko, brak akcesoriów do dokupienia, pompa która nie zaciąga wody.
dzięki za poradę. szukam szlifierki mocnej a jednocześnie maksymalnie funkcjonalnej. co myślisz o szlifierce BOSCH PSM 18 LI ??? mam zieloną wkrętarkę BOSCH'a na bateriach 18 LI i ładnie by się skomponowała, tym bardziej, że mógłbym kupić ją "gołą" bez akumulatorów, którymi już dysponuję. można ją nabyć w podobnej cenie do tego EINHELL'a a ma jednocześnie dwukrotnie większą częstotliwość oscylacji. hm??? a co z myjką? ma służyć do mycia auta, kostki na podjeździe oraz elewacji - klinkier.
Niby fajna mała poręczna;) ale uważam że jej cena, nawet "gołej" to czyste zdzierstwo!
różnica w cenie między szlifierką Einhell - tą większą a tą Li-on Bosh'a (gołą) to ok. 60pln wiec to nie majątek. chodzi mi bardziej o jakość i funkcjonalność. więc???
Ta szlifierka Boscha zdaje się sprzedawana jest bez akumulatora i ładowarki ! Tak więc do ceny musisz dołożyć koszt zakupu accu i ładowareczki wtedy wyjdzie cie to ok 500 zł ! Bosch promuje teraz system "kilka maszyn -jedna bateria i ładowarka" Co do myjki to ten model jest dosyć solidny -nie jest tak zaawansowany jak myjki Karchera ,ale ma aluminiową głowicę pompy i stosunkowo małą awaryjność. Kupując jednak myjki BD [W zasadzie to Annovi bo BD samo myjek nie robi] musisz liczyć się z małą dostępnością akcesoriów czy zamiennych elementów wyposażenia takich jak węże,pistolety czy lance. Jak coś ci padnie po gwarancji to w zasadzie jedyny serwis jest w Warszawie [ERPATECH]
do Rufus: jak napisałem wcześniej - posiadam zieloną wkrętarkę BOSCHA'a z dwoma akumulatorami 18v li-on więc koszt zakupu szlifierki to dla mnie ok. 240pln. więc??? jest ona lepsza, czy gorsza od tego ENHEll'a??? o to mi tylko chodzi.
zastanawiam się również nad wyrzynarką BOSCH PST 18 Li, którą bez akumulatorów można kupić za ok. 320pln. czy byłby to dobry wybór? czy lepiej zostać przy czerwonym EINHELL'u???
Nie doczytałem -sorry ! Jeśli jesteś gotowy zaakceptować ograniczenia jakie niesie ze sobą używanie narzędzia akumulatorowego to Bosch pewnie nie będzie gorszy od Einhella,choć ja do zielonego Boscha miłością nie pałam. No ale to moje subiektywne odczucia.
a ta wyrzynarka - Black&Decker KS900SK ??? jak się ma do poprzednio wymienionych???
Co by nie mówić o BD to wyrzynarki zawsze robili dosyć porządne. Jeśli potrzebujesz sprzetu do zastosowań amatorskich to spokojnie możesz kupić. To jest podobny poziom jak maszynki omawiane wcześniej.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.