Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Posiadam kosę spalinową eurotec germany gt110 power, jestem z niej zadowolony, mimo iż kupiłem używaną i nie posiadam do niej instrukcji - poszukuję...
Jeśli chodzi o części szukaj na ich stronie, mają całe bazy wraz z schematami https://m2parts.pl/pl/navigation/czesci-zamienne-151.html
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
Witam serdecznie. Chciałem kupić nurządzenie wielofunkcyjne Black&Decker Quattro KC2002FK, jednak okazało się, że może być zbyt słabe. Rozmawiałem z tatą, który doradził mi, żeby kupić coś z ok 2000 obrotami i najlepiej z SDS. Nie chcę normalnej wiertarki sieciowej, ponieważ chciałbym wkrętarkę z wiertarką i udarem, czyli szukam czegoś do domu, do wkręcania śrub z możliwością wywiercenia dziury, a żeby mnie nie zawiodła, to najlepiej z udarem. Prawda taka, że nie robię takich żeby zbyt często, ale jak już coś kupić, to nie coś co po chwili trzeba będzie znów wymienić. Jakieś propozycje? Pozdrawiam, Szymon.
Po 1 nie wiem czy znajdziesz sds z 2000obr/min. Po 2 czy ty wiesz czego dokladnie szukasz? Aku sds to jest cos takiego np: http://www.narzedzia.pl/pl/productDetails/3034_Akumulatorowa_m%C5%82otowiertarka_18_V_z_chwytem_SDS-Plus_DC212KA.html a wkretarka udarowa aku to jest np: http://www.narzedzia.pl/pl/productDetails/6281_Wiertarko-wkr%C4%99tarka_z_udarem_18_V_Li-Ion_13_mm_DC927KL.html Wiec zastanow sie co jest ci potrzebne i najwazniejsze ile chcesz wydac. A takze napisz w czym masz zamiar wiercic . Dodam ze zadna wkretarka aku z udarem nie zastapi mlotowiertarki do wiercenia w betonie. pozdro
Szukam akumulatorowej wiertarko-wkrętarki z udarem. SDS to opcja. Beton to również ostateczność. Chciałbym się po prostu nie znaleźć w sytuacji, w której będę musiał kupować / pożyczać drugie urządzenia, ponieważ to pierwsze będzie zbyt słabe. Wiem, że urządzenie "na kabel" jest lepsze, ale czy znajdę wiertarko-wkrętarkę na kabel? Czyli, czy będę mógł wywiercić, ale i używać tego urządzenia jako śrubokręt? A właśnie do tego będę używał go częściej, niż do wiercenia. A gdy będę wiercił, to z dużym prawdopodobieństwem nie będzie to beton. A wiercę / przykręcam ok 4 śrub / dziur na pół roku :P czyli niezbyt często. Ostateczna kwota, którą chciałbym wydać na to urządzenie to 600 - 800 zł. Dodam jeszcze, że akumulatorowe urządzenie wydaje mi się prostsze w obsłudze, czytaj nie trzeba szukać kontaktu :P
Duzo wiertarek udarowych ma regulacje obrotow w spuscie.Wiec proponowalbym sieciowke np: http://www.narzedzia.pl/pl/productDetails/6440_Wiertarka_udarowa_HP1631K.html do twoich prac napewno wystarczy i zaoszczedzisz polowe jesli juz koniecznie musi byc aku to w twoim przedziale bedzie np to: http://www.narzedzia.pl/pl/productDetails/6467_Akumulatorowa_wiertarko-wkr%C4%99tarka_udarowa_8391DWAE.html.Osobiscie kupilbym porzadna sieciowke z regulacja obrotow taniej wyjdzie i zostanie na cos innego. pozdro
Poszukaj w internecie informacji nt. Boscha, model UNEO. Niedoceniona, a stworzona właśnie dla ludzi, którzy potrzebują narzędzia do tego, co Ty ;-) Na YouTube znajdziesz mnóstwo filmów pokazujących jak to niepozorne maleństwo działa. Pozdrawiam, Pan Fleks
I jak się sprawuje. Pytam, bo sam planuję kupić kwrętarkę udarową. Do użytku w pracy. Mam na ten cel około 700 zł netto. Możecie polecić coś w tym zakresie?
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.