Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Chciałbym zakupić pompę zatapialną tylko zastanawiam sie jaka będzie dla mnie odpowiednia. Przy każdym większym deszczu czy roztopie zbiera mi się woda w piwnicy. Myślicie, ze jakis tani chinski czy temu podobny sprzet da sobie rade czy lepiej szukać niewiadomo czego??
A w piwnicy masz studzienke/dołek/zbiornik w którym zbiera się woda i w niego masz zamiar wsadzić tą pompe? Ja mam tak i do wkopanej bańki 60l + zabetonowana od góry zlewa/sączuy się woda która wchodzi do piwnicy. No i teraz mam 2 pompy: do brudnej i czystej wody. Ta do brudnej ze względu na konstrukcje "miedli" w obudowie wodę i dopiero ją wypycha / efekt nie jest to super wydajne rozwiązanie. Ta do czystej ma inną konstrukcje, wirnik jest dopasowany do obudowy i nie ma tyle strat / większe ciśnienie ale woda musi być czysta aby się wirnik nie zatkał i filtr wstępny gdzie takiego problemu nie ma przy pompie do brudnej ale znowu.... Ogólnie jak trafi mi się tania pompa do czystej to taką kupie na zapas bo jest w/g mnie lepsza i wydajniejsza. No ale woda wsączająca się do piwnicy jest czysta i syfu w piwnicy nie ma to chwale pompe do czystej. Jak ktoś ma syf i syf mu się wlewa to ewidentnie będzie musiał brać do brudnej bo czystą zatka.
A zapomniałem o samych pompach coś skrobnąć. Obie to chinki, tą do brudnej już reanimowałem jak padła to znów miałem powódź :P Za 1 i 2 chyba dałem 30-40 zł sztuka na wyprzedaży :D Obie chyba mają cos po 500W ale kto tam wie te chińskie produkty.
Tak, na środku mam zagłebienie i tam chce włożyć pompe. To chyba zaryzykuje i kupie coś średniej klasy - nie za tanie nie za drogie... Najwyżej jak padnie będe miał przy czym podłubac:P
Też właśnie się zastanawiam, wybieram między EBARA BEST a Grundfos SEG , założyłem nowy temat odnośnie tego więc możesz też tam sprawdzać co napiszą eksperci. Pozdrawiam
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.