Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam. Chcę kupić piłę łańcuchową firmową ale nie za drogą. biorę pod uwagę dwie: Husqvarna 236e i Stihl MS 170 D czy może mi ktoś pomóc?
Stihl MS 170 D czy Husqvarna 236, mam ten sam dylemat w temacie. Czy może ktoś podpowiedzieć co kupić..? a może warto model wyższy od wymienionych, który producent ??? Pilarka potrzebna jest mi do okolicznościowego pozyskania i przygotowania drewna do kominka ( ok. 15 m / rok ), czyli jakaś większa gałęziówka, drobne pieńki rozmiarowo pasujące do kominka lub ciutek większe do rozłupania. Proszę o obiektywizm, nie wyłocznie sentyment do marki.
Jak na 15m drewna na rok to te piły mają slabą moc.Wybrałbym pow.2KM do 3KM.Ta Husqvarna 236e ma złą opinię jako niewypał H bo zaraz po zakupie awaryjna jak wszystkie H z serii 2...Makity 4610 też bym nie kupił.Jeśli Stihl to 181,oleo-mac są obrzydzane na forum przez dealerów innych marek a ja zaś polubiłem tę markę,bo za sumę do 1000zł mają aluminiowe kartery,pompki olejowe też z aluminium,lekkie i nie jeżdżę z oleo-mac po serwisach.Osobiście też kupiłbym Solo.
Dzięki, to już jakaś cenna podpowiedź, jeśli miałby ktoś jeszcze podobne podpowiedzi, proszę o wpisy pozdrawiam, początkujący
W tych pieniążkach mamy jeszcze na rynku Zenoach za 800-900 zl macie 2,5KM japończyka w alukarterze ,Oleomac to raczej dla tych co lubią ryzyko i adrenalinę,tak samo jest z Husqvarną to takie plastikowe badziewie,Stihl może być ale MS 181,Makitę również można polecić
no a jeśli dozbierałbym jeszcze odrobinę kaski, to HSQ 445, a czy STIHL 251, podobne ceny. Mieszkam blisko serwisu husqwarny, więc jeśli nie ma istotnych różnic to wybiorę huskę, chyba że są różnice?
Zdecydowanie MS251
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Zdecydowanie lepiej kupić Stihla,Husqvarna w tej chwili to badziew
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.