Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Którą polecacie? Będę mieć do odśnieżenia około 1000 m kwadratowych powierzchni. Jaka maszyna będzie najbardziej wydajna? Cena nie gra dla mnie roli
Ze swojego i znajomych doświadczenia polecam dwa modele: Agroma Bizon - http://www.narzedzia.pl/Od%C5%9Bnie%C5%BCarka-AGROMA-BIZON-6556L,34239.html i stary dobry Romet: http://www.narzedzia.pl/Od%C5%9Bnie%C5%BCarka-spalinowa-GARDEN-S651Q-2-z-nap%C4%99dem-6-5-KM-5-2-BIEG%C3%93W,36127.html
Romet to juz nie Polska, a chinszczyzna. Lepiej wydac wiecej, ale miec porzadny sprzet. Np. NAC Murray MM741450 odśniezy Ci wszystko.
A może Hecht? na przyklad 9551. Dobra marka, a cena tez do zniesienia. Szwagier ma i jest bardzo zadowolony.
Chyba zdecyduję się na Agromę Bizon albo Hechta. Wstrzymam się jeszcze tydzień z zakupem i poczekam na kolejne rady. Też o tych wymienionych już odśnieżarkach.
w odśnieżarkach Agroma Bizon są montowane chińskie silniki LONCIN, kojarzę je z glebogryzarek i według mnie jak na chińszczyznę sprawują się całkiem nieźle, no i cena nie powala na kolana jak w przypadku odśnieżarek o podobnej mocy z silnikami BS.
jeśli cena nie gra roli to nie kupuj chińczyka, tylko jakąś odśnieżarkę z mocnym silnikiem np BS.
Wspomniane Romety wcale nie są takie złe. Wydaje mi się, że z góry coś odrzucamy, bo polskie, a to nie znaczy,że gorsze. Być może produkowane w Chinach, ale bądźmy szczerzy, kto dziś tam nie produkuje? S651Q ma silnik czterosuwowy, maksymalna grubość pokrywy śnieżnej może mieć 510 mm. Zużywa ok. 1l/h, nie jest źle.
Kupiłem Hecht. Jak będzie okazja, żeby jej w tym sezonie użyć, zdam relację.
Ja polecam S651Q Rometa. Cena jest niższa od zagranicznych producentów, a odśnieżarka nie ustępuje im jakością. Dorosły człowiek bez problemu da sobie z nią radę. Naprawdę urządzenie ma moc i bez problemu odśnieży każdy ogród.
Witam, akurat z tańszych produktów dostępnych na naszym rynku zdecydowanie mogę polecić sprzęt z firmy Pezal. Posiadam już kilka lat ich agregat inwerterowy, a przed ostatnią zimą kupiłem ich odśnieżarkę. Sezon minął bez najmniejszych problemów, serwis do przeglądu nie daleko, cena śmiesznie niska w porównaniu do Hondy, czego chcieć więcej...
Ja mam odśnieżarkę Stiga i jestem z niej zadowolony. Jak najbardziej mogę polecić ten sprzęt. Kiedyś machałem łopatą, ale było roboty. Teraz z odśnieżarkę to pestka.
Ja ma AL_KO i sprawuje się świetnie,pali za pierwszym razem,mogę polecić tę Firme
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Mojemu sąsiadowi rozpierniczyła sie Stiga(a miała być taka dobra) więc kupiłem sobie Al-Ko i nie narzekam
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.