Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam! Chciałbym kupic myjkę wysokociśnieniową do użytku domowego: mycie tarasu, samochodów,oczyszczenie mebli ogrodowych po zimowaniu. Co polecacie?
Dołączam się do pytania, bo tez noszę się z zamiarem zakupu myjki ciśnieniowej. Zastanawiam się nad modelami: myjka wysokociśnieniowa Bosch AQT 37-13 + lub BLACK&DECKER PW1700
Z racji tego, że w domu jest kilka samochodów, rozglądam się za myjką ciśnieniową. Zamierzam myć z 2 razy w tygodniu samochody osobowe, raz w roku może jakieś wyczyścić oczko wodne i coś tam okazjonalnie. Chce jej używać razem z pianą aktywną. Co polecacie? P.s jaka piane aktywna wybrać , i czy w ogóle są one skuteczne i bezpieczne Może ktos odpowie?!
Ja bodajże dwa lata temu kupiłem Boscha 33-10, to najprostsze urządzenie z podstawowymi akcesoriami, ale sprawdza się niezawodnie. Co prawda pojemnika do piany brak, ale ja jestem zadowolony z tej myjki.
Można rzucić okiem na myjkę Karcher K 5.70 - który jest na pewno dosyć nowym modelem (wąż wysokociśnieniowy 7,5 metra, zbiornik na śr chem zamontowany na urządzeniu i pracuje w pionie), wadą jest to, że w urządzeniu jest silnik szczotkowy, który pracuje dosyć głośno. Polecałbym myjkę wysokociśnieniową Bosch AQT 37-13+. Również niemiecka solidna marka. Do tego bogate wyposażenie. Nawet specjalna dysza do mycia tarasów.
A ja tą myjkę Boscha mam. moja wspaniałomyślna żona kupila mi w prezencie. I jestem jej dozgonnie wdzieczny, bo faktycznie urządzenie bardzo dobrze sobie radzi z myciem samochodu, oczyszczaniem schodów. Z ej ddoatkowej myjki do tarasów korzysta żona, wiec w sumie to kupiła dla mnie, ale oboje skorzystaliśmy. Szczerze polecam niezdecydowanym.
Mój brat kupił sobie tą myjkę blackDeckera i jest zadowolony. Czasem od niego pożyczam do mycia samochodu. mogę polecić, bo sprawdzona. Co do Boscha nie wiem... ale pewnie jest dobra, bo to Bosch.
Teraz w każdej wiosce powiatowej jest myjnia samoobsługowa z ciepłą i zdemineralizowaną wodą, woskiem i nabłyszczaczem. Za 10-12zł i 10 minut zabawy samochód wygląda jak z salonu - nieosiągalne tanią myjką w warunkach domowych. A do reszty zastosowań za 300-400zł większość się nada.
Racja z tą myjnią, można jechać, parę minut i gotowe. Ale do jakich innych zastosowań warto i można myjkę wykorzystać, bo podejrzewam, że nie wszystko można nią czyścić...? Ostatnio co chwile coś słyszę o tych myjkach. Do czego ich używacie?
Ja polecam myjkę Bosch AQT 33-11 jest bardzo wydajna, a efekty czyszczenia wcale nie odbiegają od zastosowania profesjonalnych myjek o większej mocy. Z ciekawostek, posiada specjalistyczną sztywną dyszę Fan Jet i dyszę rotacyjną, a co najważniejsze dla pytania w zestawie jest również wysokociśnieniowa dysza do detergentów (pianownica), dzięki której w efektywny i łatwy sposób dodamy do wody środek myjący. Przy tym cena ok. 300zł to naprawde okazja, jak na takie osiągi
Zgadzam się z poprzednikiem. Szukałem informacji o myjkach i natrafiłem na filmik https://www.youtube.com/watch?v=390_by6uE8E Przekonał mnie i kupują tą myjkę
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.