Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Posiadam kosę spalinową eurotec germany gt110 power, jestem z niej zadowolony, mimo iż kupiłem używaną i nie posiadam do niej instrukcji - poszukuję...
Jeśli chodzi o części szukaj na ich stronie, mają całe bazy wraz z schematami https://m2parts.pl/pl/navigation/czesci-zamienne-151.html
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
Witam! Chciałbym kupic myjkę wysokociśnieniową do użytku domowego: mycie tarasu, samochodów,oczyszczenie mebli ogrodowych po zimowaniu. Co polecacie?
Dołączam się do pytania, bo tez noszę się z zamiarem zakupu myjki ciśnieniowej. Zastanawiam się nad modelami: myjka wysokociśnieniowa Bosch AQT 37-13 + lub BLACK&DECKER PW1700
Z racji tego, że w domu jest kilka samochodów, rozglądam się za myjką ciśnieniową. Zamierzam myć z 2 razy w tygodniu samochody osobowe, raz w roku może jakieś wyczyścić oczko wodne i coś tam okazjonalnie. Chce jej używać razem z pianą aktywną. Co polecacie? P.s jaka piane aktywna wybrać , i czy w ogóle są one skuteczne i bezpieczne Może ktos odpowie?!
Ja bodajże dwa lata temu kupiłem Boscha 33-10, to najprostsze urządzenie z podstawowymi akcesoriami, ale sprawdza się niezawodnie. Co prawda pojemnika do piany brak, ale ja jestem zadowolony z tej myjki.
Można rzucić okiem na myjkę Karcher K 5.70 - który jest na pewno dosyć nowym modelem (wąż wysokociśnieniowy 7,5 metra, zbiornik na śr chem zamontowany na urządzeniu i pracuje w pionie), wadą jest to, że w urządzeniu jest silnik szczotkowy, który pracuje dosyć głośno. Polecałbym myjkę wysokociśnieniową Bosch AQT 37-13+. Również niemiecka solidna marka. Do tego bogate wyposażenie. Nawet specjalna dysza do mycia tarasów.
A ja tą myjkę Boscha mam. moja wspaniałomyślna żona kupila mi w prezencie. I jestem jej dozgonnie wdzieczny, bo faktycznie urządzenie bardzo dobrze sobie radzi z myciem samochodu, oczyszczaniem schodów. Z ej ddoatkowej myjki do tarasów korzysta żona, wiec w sumie to kupiła dla mnie, ale oboje skorzystaliśmy. Szczerze polecam niezdecydowanym.
Mój brat kupił sobie tą myjkę blackDeckera i jest zadowolony. Czasem od niego pożyczam do mycia samochodu. mogę polecić, bo sprawdzona. Co do Boscha nie wiem... ale pewnie jest dobra, bo to Bosch.
Teraz w każdej wiosce powiatowej jest myjnia samoobsługowa z ciepłą i zdemineralizowaną wodą, woskiem i nabłyszczaczem. Za 10-12zł i 10 minut zabawy samochód wygląda jak z salonu - nieosiągalne tanią myjką w warunkach domowych. A do reszty zastosowań za 300-400zł większość się nada.
Racja z tą myjnią, można jechać, parę minut i gotowe. Ale do jakich innych zastosowań warto i można myjkę wykorzystać, bo podejrzewam, że nie wszystko można nią czyścić...? Ostatnio co chwile coś słyszę o tych myjkach. Do czego ich używacie?
Ja polecam myjkę Bosch AQT 33-11 jest bardzo wydajna, a efekty czyszczenia wcale nie odbiegają od zastosowania profesjonalnych myjek o większej mocy. Z ciekawostek, posiada specjalistyczną sztywną dyszę Fan Jet i dyszę rotacyjną, a co najważniejsze dla pytania w zestawie jest również wysokociśnieniowa dysza do detergentów (pianownica), dzięki której w efektywny i łatwy sposób dodamy do wody środek myjący. Przy tym cena ok. 300zł to naprawde okazja, jak na takie osiągi
Zgadzam się z poprzednikiem. Szukałem informacji o myjkach i natrafiłem na filmik https://www.youtube.com/watch?v=390_by6uE8E Przekonał mnie i kupują tą myjkę
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.