Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Zamierzam kupić w najbliższym czasie dobrą myjkę ciśnieniową. Będę jej używał głównie do mycia samochodu, ale przydalaby sie też na działce do mycia tarasu czy brudnej taczki - ogólnie do ogrodu. Czy ktoś z was może polecić jakis dobry sprzęt? Do tej pory nigdy nie miałem takiego cuda w wyposażeniu więc nawet nie wiem na co oprócz KArchera zwrócić uwagę.
Ale nie wspomniałeś nic o tym ile chcesz wydać na myjkę, a to dość ważna sprawa. Powiedz ile możesz wydać, to wtedy podam ci konkrety.
Myślę, żeby wydać około 600 zł.
Dobra i w tej cenie to: Nac 6230T-R, chyba że dorzucisz troszkę i zainwestujesz w Bosch AQUATAK 37-13- to jest mega sprzęcior
To w takim razie polecam Ci PW1700 SPL. Jest mistrzem w swojej klasie gdzie indziej znajdziesz takie ciśnienie i wydajność za 400 zł? Polecałem Black deckera wszystkim swoim znajomym i każdy jest zadowolony.
A ja jestem zadowolony z Dedry 8820. Jest jeszcze tańsza, bo kosztuje trochę ponad dwie stówki, a ma przy takiej cenie jest na prawdę wytrzymała,a mam ją już od 3 lat. Oczywiście nie umyjesz nią jachtów i innych wielkich maszyn, ale do auta powinna wystarczyć.
moja myjka ma już 3 lata działa tak samo jak na początku.I najwazniejsze że nie kosztowała mnie nawet tysiąca. Jak zależy ci na kasie i nie chcesz przepłacać to weź sobie coś z trytona. Bo robią wytrzymały sprzęt.
Wanda a jaki masz model tego trytona?
Nie wiem jaki to model. Jedyne co wyczytałam to tylko 1650W.
Dorian Nac jest gorszy od Boscha? Zastanawiam się nad tym BlackDeckerem.
Marcel a od jak dawna korzystasz z tego black deckera?
Używam jej od 2 lat i na prawde ci polecam.
Tylko Karcher najlepiej z lini HD i na lata sprzet niezawodny
A ja ostatnio słyszałem o Karcherach różne opinie, niekoniecznie przychylne. A czym się różni ta linia HD od nie HD? Potrzebuję myjki do mycia samochodu i obejścia wokół domku (działka sezonowa).
Mikołaj - HD oznacza że myjka jest profesjonalna. Też słyszałem ostatnio dużo niepochlebnych opini o karcherze a podobno jest taki legendarny. Sam nigdy nie uzytkowałem.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.