JAKA MŁOTOWIERTARKA ???

G
jbs1 2008-12-14 00:00

JAKA MŁOTOWIERTARKA ???

Witam mam potrzebę kupienia jakiejś młotowiertarki, ponieważ szykuje się remont mieszkania. Dodam że nie chcę wydawać za dużo pieniążków, bo nie zajmuję się remontem zawodowo. Potrzebuję urządzenia wmiarę dobrego i niedrogiego. Ostatnio byłem na stronie firmy Graphite. Oferują sporo narzędzi. Moim faworytem jest młotowiertarka o nr katalogowym 58G509, na Allegro można ją kupić za 270 zł razem z dodatkami. Czy sprzęt jest wart swojej ceny, czy ktoś nią robi???

G
Q 2008-12-14 00:00

Re:JAKA MŁOTOWIERTARKA ???

według producenata jest to niby linia profi. a firma produkująca, przepraszam zlecająca produkcję w chinach to topex. odpowiadając na twoje pytanie:
może wytrzyma, a może nie. jak trafisz. ale na pewno po gwaracji części nie dostaniesz, a drugi zestaw szczotek też szybko wykączysz.
cześć

G
Ryszard 2008-12-15 00:00

polecam:
Bosch GBH 2-26 DFR
słabsza nieco Bosch GBH 2-24 DFR
Hitachi DH24PC3 z funkcją podkuwania - dostaniesz poniżej 600zł brutto

G
jbs1 2008-12-15 00:00

Ryszard ja chcę kupić tanią młotowiertarkę a nie sprzęt za 500 czy 600 pare zł, którym raz na 10 lat zrobie dziurę w ścianie a później będzie leżał i rdzewiał w szafie. Interesują mnie tylko młotowiertarki z taniego segmentu.

G
P 2008-12-15 00:00

1 kupisz coś taniego może nie wytrzymać nawet tego drobnego remontu, a jak trafisz to będzie służyło dobrych kilka lat.
2 kupisz coś drogiego to przy takich remontach na pewno wytrzyma.
Jeżeli masz szczęście to weź coś taniego. Proponuje coś z DWT ( http://www.dwt.pl/) tu jak trafisz to będziesz zadowolony a jak niefartnie ci się to co uruchomienie będziesz w servisie :>

G
paweł 2008-12-15 00:00

kup coś w najbliższym hipermarkecie, ale dowiedz się najpierw który sprzęt wymieniają od ręki na nowy, żeby później nie tracić czasu na naprawy. rok gwarancji chyba spokojnie starczy na remont mieszkania:) pamiętaj tylko żeby nie kupować tanich wierteł bo to kaszana, lepiej zainwestować w firmowe.

G
Michał 2008-12-19 00:00

kup sobie D25003
pozdro

1

Kategorie :