Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
czy ktoś może mi powiedzieć coś o pile husqvarna 440e. Potrzebna mi jest ona do prac przydomowych, może czasem w lesie. Nie jestem drwalem dlatego myślę o serii farmerskiej. Sam nie mam pojęcia o tym czy jest to sprzęt warty do kupienia
Polecam sam taką nabyłem pociołem nią 20 metrów drzewa i jestem zadowolony.Zwłaszcza że jest w promocji i ma dobrą cene. Pozdrawiam
Prosta i łatwa w obsłudze, zresztą to cecha wspólna dla całej serii, łatwo się uruchamia, wygodnie operuje, taka o uniwersalnym zastosowaniu.
Ja terz mam taka ale nie jestem zadowolony bo ciagle mam z nia jakies problemy. W serwisie byla 4 razy, za kazdym razem troche pochodzila i dalej pokazywala rogi teraz jak jest zimna to cierzko pali. Osobiscie nie polecam no chyba ze ta moja byla trefna. Pozdrawiam
A przypadkiem paliwo w niej nie leżakuje? Druga możliwość to paliwo chrzczone na stacji. Tak czy owak mało oktanów to i palić nie chce.
Nie paliwo zawsze wypalam do konca a mieszanka jesk ok bo moje efco działa bez zarzutów. No ale dzięki
Z mojego doświadczenia wynika, że częściej zawodzą ludzi niż sprzęt, więc może spróbuj zawieźć ją do innego serwisu. Powodzenia.
Ta piła posiada silnik xtorc i należy przed użyciem ja rozgrzewać przez dwie minuty i będzie dzialać długo oj długo.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.