Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam Mam pytanie która Firma jest lepsza? Chodzi mi o klucze nasadowe + grzechotka Pozdrawiam
Mam sporo narzędzi Proxxona i naprawdę polecam .Nasadki nie tracą wymiaru ,te większe współpracują z kluczem dynamometrycznym i przy 280-300 Nm jeszcze nie poległy. Jakieś 20 lat wstecz kupiłem podstawowy zestaw narzędzi i dodatkowo grzechotkę i do dziś mi dzielnie służy Powiem więcej mam w zestawach nowe grzechotki ale ich nie używam ,po prostu chcę tą starą grzechotke zajechać i nie mogę. Natępne narzędzia które będę uzupełniał to tylko Proxxon industrial (przemysłowe) Honitona nie używałem bo Proxxona miałem pierwszego i na nim się nie zawiodłem ,uczciwie polecam.
myślę nad PROXXON 23020 lub HONITON 402094B
po intensywnych poszukiwaniach i paru godzinach przed kompem znalazłem wpis na mazdaspeed.pl cytuję: "....Z firmą Honiton styczności niestety nie miałem, za to z Proxxon owszem. Na nasadki narzekać nie mogę (znoszą przedłużki po metr, jeszcze żadna nie pękła/wyszczerbiła się), za to grzechotkę i kant tyłka pobić... Miałem grzechotkę też z jakiegoś kompletu i przekręciłem ją odkręcając trochę zapieczoną nakrętkę na klucz 19, bez żadnej przedłużki. Tak więc jeśli chodzi o Proxxon - nasadki tak, grzechotka - nie...." nabrałem pewnych obaw ... tak czy siak właśnie przed 3 godzinami zakupiłem PROXXONa 23020 gdyż była dobra cena na niego u mnie w mieście a Honitona nigdzie nie mieli a wole zakupić na miejscu z pewnego źródła czyt. dużego sklepu metalowego niż z aukcji bez pewności że produkt nie jest podrobiony no i jeszcze nie muszę płacić za przesyłkę. pozdr voytecc@poczta.fm
No ale przecież Proxxon daje długą gwarancję na swoje narzędzia, więc albo kolega, który to pisał kupił używkę, albo nie jest do końca szczery z tym "okręcaniem lekko zapieczonej śruby" ;-) Ja swoim Covalem (który jakościowo podobno gorszy od Proxxona) robiłem różne rzeczy (włącznie z pracą nasadkami założonymi na klucz udarowy) i złego słowa nie powiem.
voytecc , będziesz z Proxxona na pewno zadowolony a po jakimś czasie dokupisz kolejne zestawy tej firmy. Odnośnie grzechotki to pamiętaj aby na "pierwsze szarpnięcie" zapieczonej śruby lub nakrętki nie używać grzechotki tylko sztywnego pokrętła oraz nie stukać w grzechotke. Jak już "szarpniesz" zapieczoną śrubę to już możesz używać grzechotki i tak samo przy dokręcaniu tych wiekszych śrub ,na ostateczne dokręcenie to pokrętło lub klucz dynamometryczny. pozdrawiam
maras... dzięki za wskazówki ale śrubę poluzowaną to nawet najtańsza grzechotka z marketu odkręci... a chyba nie o to chodzi .. no ale wiadomo kto dba ten ma....
Proxxon - dzisiaj uzylem i sie zawiodlem... badziew, badziew i jeszcze raz badziew. Konkretny klucz to sie nie objedzie tylko w ekstrimie peknie a to chyba z al zrobili... Kopytkowe 15 za 150 zeta kilka sztuk i rekami bez jakichs rurek itd ulegl odksztalceniu!!! chinskie gowno!!!
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.