Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam jestem początkującym majsterkowiczem. Potrzebuje kupić młotowiertarkę na sds do wyremontowania łazienki( zbijanie kafelek, podkucia , wiercenie)
Z tych które wymieniłeś bezwzględnie wygrywa hr 2470 nawet się nie zastanawiaj
Z tych które wymieniłeś bezwzględnie wygrywa hr 2470 nawet się nie zastanawiaj [/quot Jeśli chodzi o dane techniczne to Hitachi ma dużo lepsze parametry . Ja najbliższy jestem Hitachi ale chciałem się dowiedzieć opinii użytkownika ?
No własnie czemu wygrywa makita? Ale jeśli chodzi o dane moim zdaniem najmocniejszy jest bosch akurat, 3 lata gwarancji, bardzo popularne narzędzie, naprawialne niemal w każdym serwisie. Co do udaru narzędzia to tutaj nie można porównywać hitachi i makity do boscha i dewalta. Bo Tylko Dewalt i Bosch mierzą wspólnie udar za pomocą jednej metody EPTA Bosch 2-26 - ma 2,7J D25113 ma 2,6J Owszem na 100% Hitachi ma mocniejszy udar od makity, to czuje się w rękach, wierciłem obiema młotowiertarkami na pokazach. Hitach jest mocniejsze, ale obie marki nie podają właściwego z EPTA udaru. Hitachi ma za to najgorszy z nich wszystkich system zmiany obrotów, elektryczny, co sprawia, że szybciej w nim będziesz wymieniał szczotki. Jednak Hitachi chyba jest najtańsze poniżej 600zł.
3 lata gwarancji masz tylko na boscha;) - rób jak chcesz
Ok dzięki za pomoc zastanawiam się nad dwoma sprzętami DeWalt D25113K/Hitachi DH24PC3 ma przewagę ceny bo za 500zł można kupić a DEWaLT jest mi bliższy cena ok 600zł no wiem sam co wybrać ????
Witam mam taki sam problem Blizej jest mi do Hitachi. tylko !! 100 % nie jestem przekonany do parametrów technicznych zreszta nie trzymalem jej w reku a wyglad ma kosmiczny Znow na stronach o DeWALT-cie pisza ze ma udaru 3.4 J wy piszecie co innego PS: a skil 1765 wszedzie sa dobre ceny na niego tylko ze energi udaru ma mniej Popracuje nim na budowie ? bo obstawiam ze pozostalymi to bez probemów
Nie ma 3,4J stary model 25113 na 2,6J a nowszy 25123 ma 2,8J. Podawane przez sklepy 3,4J jest starą metodą pomiary wykonane, jest ona mocno naciągana i każdy producent robił pomiary własną metodą, a żeby wypaść korzystniej dodawano więcej J;]
A co powiesz o tym Skilu ? Masz jakies swoje zdanie ?
BTW: Czy masa takiego gadzeta moze o czyms mowic ? Róznica miedzy 2 a 3 - 3.5 kg moze cos powiedziec o uzytych podzespołach ich zywotnosci ?
Nie zawsze, narzędzie nie musi byc cięzkie żeby było wytrzymałe. Najlepszy dowód to tanie młoty z marketów, tanie ciężkie i kiepskie. Ale np: takie kątówki to już inna rzecz, mój ojciec do dziś używa mojego starego skila 550w który ważył ponad 2kg!
A taki sprzęt jak KRESS 800 PE ?? Zobaczylem go w L.M. a dewalta tam nie mieli ( a bylem juz co do niego w 100% przekonany ) Sprzedawca dosc konkretnie o nim pare słow powiedzial i chyba na niego padnie moja decyzja
A taki sprzęt jak KRESS 800 PE ?? Zobaczylem go w L.M. a dewalta tam nie mieli ( a bylem juz co do niego w 100% przekonany ) Sprzedawca dosc konkretnie o nim pare słow powiedział i chyba na niego padnie moja decyzja
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.