Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
Witam. Nawet najtańsza markowa pilarka będzie dobra. Ważne, żeby był dostęp do serwisu i części zamiennych. Kurs obsługi pilarki też jest potrzebny,...
PKS Brzeg – usługi mechaniczne to pewność, że Twój samochód zostanie naprawiony przez fachowców. Ich zaangażowanie i profesjonalizm są na najwyższym...
Człowieku, ta wypowiedź prywatnej osoby figuruje w przeglądarce jako opinia nt. Yato! To nic, że pod innym pytaniem użytkownika są nasadowe Yato polecane...
Witam. Zamierzam kupić wkrętarkę akumulatorową. Na pewno ma to być sprzęt z akumulatorem Li-ion. Zastanawiam się nad HITACHI DS14DSFL (590zł) i metabo BS 14,4 Li, 14,4 V (550zł, ale jeden aku). Kusząca jest też HITACHI DV18DCL2 (18v i udar, ale 637zł), ale nie wiem, czy udar we wkrętarce to nie przerost formy nad treścią... Sprzęt do amatorskiego użytku, ale może być używany w ciężkich warunkach (np wiercenie betonu) A może wystarczający będzie macallister z casto za 298zł...
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Polecam mam osobiście jestem zadowolony http://www.pitosz.pl/wkretarka-akumulatorowa-14-4v-zestaw.html
@J.K Gdybyś miał porównać jakość tej wkrętarki do przedstawionych przeze mnie producentów, to do którego AEG byłby najbardziej podobny? Słyszałem, że to bardzo konkretny sprzęt! @franss: Ona ma akumulator Li-ion? Jak długo ją masz? Czy ta wkrętarka ma może coś wspólnego z makitą oprócz "kompatybilności" akumulatorów?
Wiesz dla mnie narzędzia tej klasy są na tyle dobre, że co byś nie kupił powinno być super. Ja polecam AEG, Kressa, Makitę czy MIlwaukee bo je sprzedaje, więc mogę polecać coś co znam inne marki mogę tylko "przytaknąć" jeśli nie słyszałem złych opinii o konkretnym sprzęcie czy modelu.. Z miarę tanich wkrętarke z Li-Ion masz w zadzie tylko AEG, Metabo i Hitachi. Hitach ma lepsze ogniwa od Metabo i AEG, ale gorszą ładowarkę. Tutaj akurat Metabo/AEG stosuję podobne patenty przez co akumulatory są lepiej i bezpieczniej ładowane. Różnice tkwią w szczegółach, których tutaj dużo nie ma, np: pojemności aku 1,4Ah czy 1,3Ah. KIlka Nm momentu w jedną lub drugą stronę.
@JK. Dzięki wielkie za rady. :)
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.