Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Szukam danych technicznych tej młotowiertarki. Za pomoc dziekuje.
Przykro mi, ale wydaję mi sie że HILTI nigdy nie produkowalo młotowiertarek o symbolu TE 38. Jedyne egzeplarze oznaczone tym symbolem widziałem u cyganiaka, który chodził i próbował wcisnąć mi ten bubel. Od paru lat interesuję się elektronarzędziami i dam obciąć sobie obie nogi, że była podróbka podróbki.
jesli kupiłes to jako nowy orginał to nieale ci ktos nacioł te 38 niebył produkowanu przez hilti tak jak kolega wczesniej napisał tym hilti posługują sie cyganie na drobnych rynkach
masz kolego racje.kupilem taka hilti,bardzo ladna,fajnie sie kilo w pustaku lekkim.ale jak zaczalem kuc w betonie,to mi w polowie pekla,i bebechy wyszly na wierzch.no coz dalem sie nabrac,jak pewnie wielu naiwniakow.pozdrawiam
zgadzam się z przedmówcami jest to podróbka.Sam taką kupiłem za 160 zł od Rumunki na targu.Biorąc pod uwagę dodatkowe wyposarzenie tj.dwa groty do kucia,trzy wiertła sds+ badziewny uchwyt do wierteł,+walizka,to taka cena jest do zaakceptowania. Ciekawe to,że niemal identyczne młoto wiertarki,w cenie 240zł widziałem w s-m budowlanym znanej francuskiej sieci.Różnica polegała na kolorze urządzenia(granatowy) i na nazwie firmy.Od obsługi stoiska dowiedziałem się że jest to produkt angielski,ale produkowany w Chinach
No niestety mi została on sprzedana jako orginalna HILTI w sklepie z takim sprzętem i dałem za nią 800zł. Naciąłem się nieźle no ale widać zę ludzie wcisną wszystko żeby zarobić.
w sklepie?? to z tego co się orjętuje to hilti może podać do sądu taki sklep o handel podrubami, chyba że to sklep na kółkach w bagażniku. pozdro
Była kupiona w normalnym sklepie...
hilti te-38 to dobry sprzet mam firme budowlana i kupilem 4 takie wiertarki i pracownicy sa z nich bardzo zadowoleni juz przez jakis czas co do wytrzymalosci roznie bywa wiertarka moze miec wade wrodzona:) moje 4 dzialaja caly czas dobrze i bez zarzutów dowiedzialem sie o nich ze zostaly wyprodukowane przez hammer a hilti zgodzilo si reklamowac ja swoja naklejka dajac blogoslawienstwo tym sprzetom to tyle jesli ktos sie zastanawia nad kupne to warto w moim przypadku pozdrawiam
potwierdzam powyzsza opinie nawet jelsi to podróba to naprawde dobra kuije nia jzu 2 dzien naprawde grube rzecyz beton z findametów cegłe czerwona białą i to nie jest wiercenei dziurek tylko kuce z naprawde duzym dłutem i tak jak pisałem wyzej całe dwa dni kucia .naprawde jestem mile zaskoczony wszystko tylko fruwa az wiertła gorące ;) ja kupiłem ja za około 300zł
ja mam tako wiertarke i jestem zadowolony
Ludzie co wy pieprzycie??? Jaki ""Hammer"" wyprodukował a Hilti reklamuje? To co macie to jest najtańszy chiński bubel nie warty nawet 160 złotych... kupiliście bo was na nic innego stać nie było i teraz dodajecie do tego filozofie że to dobry sprzęt... Kupcie sobie oryginalne Hilti za 5500 PLN i zobaczycie co to jest prawdziwe Hilti... Daliście się oszukać i teraz żal dupę ściska, albo sobie wmawiacie ze macie dobry sprzęt HAHAHAHAHAHAHAHA !!!!!! Zaraz zaśmieje się na śmierć przez WAS hehe.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.