HILTI TE-38

G
dziurka94 2008-09-07 00:00

HILTI TE-38

Szukam danych technicznych tej młotowiertarki.
Za pomoc dziekuje.

G
antek rozpylacz 2008-10-10 00:00

Re:HILTI TE-38

Przykro mi, ale wydaję mi sie że HILTI nigdy nie produkowalo młotowiertarek o symbolu TE 38. Jedyne egzeplarze oznaczone tym symbolem widziałem u cyganiaka, który chodził i próbował wcisnąć mi ten bubel. Od paru lat interesuję się elektronarzędziami i dam obciąć sobie obie nogi, że była podróbka podróbki.

G
damian unger 2008-10-23 00:00

jesli kupiłes to jako nowy orginał to nieale ci ktos nacioł te 38 niebył produkowanu przez hilti tak jak kolega wczesniej napisał tym hilti posługują sie cyganie na drobnych rynkach

G
piotr 2008-10-23 00:00

masz kolego racje.kupilem taka hilti,bardzo ladna,fajnie sie kilo w pustaku lekkim.ale jak zaczalem kuc w betonie,to mi w polowie pekla,i bebechy wyszly na wierzch.no coz dalem sie nabrac,jak pewnie wielu naiwniakow.pozdrawiam

G
jaśko 2008-11-23 00:00

zgadzam się z przedmówcami jest to podróbka.Sam taką kupiłem za 160 zł od Rumunki na targu.Biorąc pod uwagę dodatkowe wyposarzenie tj.dwa groty do kucia,trzy wiertła sds+ badziewny uchwyt do wierteł,+walizka,to taka cena jest do zaakceptowania. Ciekawe to,że niemal identyczne młoto wiertarki,w cenie 240zł widziałem w s-m budowlanym znanej francuskiej sieci.Różnica polegała na kolorze urządzenia(granatowy) i na nazwie firmy.Od obsługi stoiska dowiedziałem się że jest to produkt angielski,ale produkowany w Chinach

G
Marcin L*** 2008-11-24 00:00

No niestety mi została on sprzedana jako orginalna HILTI w sklepie z takim sprzętem i dałem za nią 800zł. Naciąłem się nieźle no ale widać zę ludzie wcisną wszystko żeby zarobić.

G
Michał 2008-11-25 00:00

w sklepie?? to z tego co się orjętuje to hilti może podać do sądu taki sklep o handel podrubami, chyba że to sklep na kółkach w bagażniku.
pozdro

G
Marcin L*** 2008-11-26 00:00

Była kupiona w normalnym sklepie...

G
gosc 2009-07-29 00:00

hilti te-38 to dobry sprzet mam firme budowlana i kupilem 4 takie wiertarki i pracownicy sa z nich bardzo zadowoleni juz przez jakis czas co do wytrzymalosci roznie bywa wiertarka moze miec wade wrodzona:) moje 4 dzialaja caly czas dobrze i bez zarzutów dowiedzialem sie o nich ze zostaly wyprodukowane przez hammer a hilti zgodzilo si reklamowac ja swoja naklejka dajac blogoslawienstwo tym sprzetom to tyle jesli ktos sie zastanawia nad kupne to warto w moim przypadku
pozdrawiam

G
hilti 2010-10-05 21:02

Re: HILTI TE-38

potwierdzam powyzsza opinie nawet jelsi to podróba to naprawde dobra kuije nia jzu 2 dzien naprawde grube rzecyz beton z findametów cegłe czerwona białą i to nie jest wiercenei dziurek tylko kuce z naprawde duzym dłutem i tak jak pisałem wyzej całe dwa dni kucia .naprawde jestem mile zaskoczony wszystko tylko fruwa az wiertła gorące ;)
ja kupiłem ja za około 300zł

G
mefi84 2012-08-06 12:02

ja mam tako wiertarke i jestem zadowolony

G
Boże daj ludziom rozum 2013-07-31 22:27

Ludzie co wy pieprzycie??? Jaki ""Hammer"" wyprodukował a Hilti reklamuje? To co macie to jest najtańszy chiński bubel nie warty nawet 160 złotych... kupiliście bo was na nic innego stać nie było i teraz dodajecie do tego filozofie że to dobry sprzęt... Kupcie sobie oryginalne Hilti za 5500 PLN i zobaczycie co to jest prawdziwe Hilti...
Daliście się oszukać i teraz żal dupę ściska, albo sobie wmawiacie ze macie dobry sprzęt HAHAHAHAHAHAHAHA !!!!!! Zaraz zaśmieje się na śmierć przez WAS hehe.

1

Kategorie :