Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Waitam Jestem elektrykiem i zamierzam wyposażyć swoją firmę w sprzęt HILTI, czy warto?
witam pewnie ze warto ale co chcesz kupic i czy to nowe czy nie
Nie warto, to drogie narzędzia. Dobre ale nie są warte swojej i tak wygórowanej ceny. To jest zagrywka psychologiczna. Człowiek widząc cenę z kosmosu myśli "o kurna to to musi być niezniszczalne" prawda jest taka, że są to narzędzia segmentu profi (Hilti, Bosch Profi, AEG, często Makita, Milwaukee) i z tymi markami bym je porównywał. Polityka Hilti jest agresywna i zarazem skuteczna, handlowcy żadko są specjalistami, którzy doradzą ci: "Panie nie bierz pan TE76 bo za ciężki do tego co chcesz robić tylko weź TE50" chodzi o kasę i tylko o to, zresztą najdokładniej wytłumaczy ci to serwis Hilti. Wiedząc, że jesteś elektrykiem i myslisz o narzędziach budowlanych wspomagających pracę elektryczne mogę powiedzieć, że trzeba ci: Bruzdownicy (najlepiej na tarcze 125mm) Młota obrotowego (SDS-Max, klasa 5kg wystarczy) Wkrętarka (14,4 NiCd 2.0Ah będzie wystarczająca) Kątówka (porządna i lekka kątówka 800W 125mm) Wiertła SDS-Max SDS-plus (jeśli chcesz sprzęt SDS-plus), koronki rdzeniowe 68 albo 82mm do otworów na gniazdka, tarcze do metalu i, najlepiej diamentowe, do betonu. Tak mniej więcej to byłoby na tyle skoro zastanawiasz się nad sprzętem Hilti to pewnie masz więcej gotówki. Zastanów się nad tańszym sprzętem a może nad droższym i jakościowo świetnym osprzęcie, bez porządnego osprzętu nawet dobra maszyna nie będzie dawała przyzwoitych rezultatów. To tyle na ten temat. Cześć
Hilti to sprzęt dobry, jednak cena trochę odstrasza. W przeciwieństwie do wielu znanych marek jest to sprzęt nadal produkowany w rodzimym miejscu. Elektronarzędzia tej marki są naprawdę "profi". Pracowałem sporo czasu we firmie młotowiertarką Hilti TE 6-C i polecam ją każdemu. Jest idealna do wszelkiej pracy ze względu na swe parametry ( jest mocna, lekka i poręczna). Serwis sprawnie funkcjonuje. Generalnie polecałbym również niebieskiego Boscha. Jeśli chcesz wyposażać swą firmę w sprzęt z pod znaku Hilti to radzę Ci kupić jakąś wiertarkę ( w sensie młot), bo zakup tego na pewno się opłaci.
Dzięki kolego mexyk za precyzyjną odpowiedz. Mam już sds Plus BOSCH i jestem zadowolony pracuje bez probrlemu łożysko tylko wymieniłem ale ma już 5 lat więc jej koniec zbliża sie wielkimi drogami. Chyba zostanę przy BOSCH. POZDRAWIM
Witam. Powiem tak zdecydowanie warto jeśli Pana pracownicy tego sprzętu nie "zgubią". Głównum atutem Hilti jest dożywotnia gwarancja i 2 lata zero kosztów a we flocie 4 lata!
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.