Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Też kupiłem narzędzia tej firmy. Niestety też mam negatywne doświadczenia. Kupiłem obcinarka do gałęzi. Sprzęt zepsuł się po gwarancji, serwis...
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Naciąłem się dzisiaj na 3 z kolei warsztat, tak mi schrzanili brykę, że się wścieknę! idąc tym tropem, gdzie wy oddajecie swoje samochody? jakie warsztaty możecie polecić?
dobrze by było gdybyś jeszcze podał region, z którego pochodzisz.
Prywatny warsztat specjalizujący się w konkretnej marce Polecam Scandico we Wrocławiu. Naprawiają wszystko ale specjalizują się w Volvo.:)
Ale to chyba nie to forum? No chyba, że koledze fima naprawiająca auto użyła złych narzędzi
No możliwe, że i narzędzia miały z tym coś wspólnego :) samochód najlepeij naprawiac w warsztacie u znajomego, albo w autoryzowanym salonie
No to widzę, że nie tylko ja miałem okazję natchnąć się na prawdziwych geniuszy. MI do diesla włożyli alternator od benzyny. A później następny geniusz przez cały dzień nie mógł się dopatrzeć dlaczego auto nie działa jak powinno. Dopiero postawiłem na serwis Pol-Motu i się zorientowali o co chodziło. Dobre warsztaty to naprawdę rzecz pożądana. Ja na szczęście już mam. Ogólnie ten Pol-Mot to kilka serwisów ma w całej Polsce. Ja robię swój samochód na Gruchacza w warszawie, ale stałem też na toruńskiej we Włocławku.
Hehe, no bardzo łatwo schrzanić samochód. Ja nie znam się w ogóle na motoryzacji, samochód oddaję z pełnym zaufaniem do salonu , najczęściej Pol-Mot Auto. odbieram zawsze sprawny, dużo nie płacę, także uważam że są uczciwą firmą.
Cóż mogę więcej napisać, widzę że nie tylko ja korzystam z usług Pol-Mot Auto. Mieszkam w Warszawie na Wojska Polskiego mieści się serwis Fiata. Wcześniej trafiałem na jakieś feralne warszaty, naciągaczy, dopóki nie trafiłem do Pol-Mot Auto. Czysty profesjonalizm.
Trakter, Lavi, ZabawnyMis i Hurt - zapisaliście się na kurs marketingu do kolesi z Bahco??? Bo póki co efekty mizerniutkie, ale styl ten sam.
Zadzwoniłem a tu zonk, maja tyle klientów że muszę poczekać... szkoda że wcześniej się nie dowiedziałem o polmocie pewnie przez tych jełopów jak post wyżej (gość niedzielny) przepadło mi czyszczenie klimy o 80% taniej :(
[quote:Gość,908]Trakter, Lavi, ZabawnyMis i Hurt - zapisaliście się na kurs marketingu do kolesi z Bahco??? Bo póki co efekty mizerniutkie, ale styl ten sam. niedzielny skoro wiesz o Bahco, to chyba jednak ten marketing działa :D :D :D
Czester - powściągnij emocje, bo niepotrzebnie mnie obrażasz. To nie przystoi nawet mechanikowi. Co do Bahco - dobra kampania powinna przekładać się na wyniki sprzedaży, a nie tylko na znajomość marki. Nie jest kłopotem zasypać sieć informacjami o produkcie. Bo ja - jak już pisałem - przez ten bezmyślny SPAM nie sięgnę nigdy po narzędzia tej firmy, a nazwa oczywiście będzie mi się kojarzyła, ale negatywnie. Zresztą, szkoda dalej pisać - idź szukać ofert obsługi klimatyzacji 80% taniej (nic dziwnego, że obniżają ceny - w końcu szczyt klimatyzacyjnego sezonu mają już dawno za sobą ;-))
Pol-Car w Poznaniu oferuje rzetelną i fachową pomoc , więc jeśli jesteś z tego rejonu to warto tam powierzyć swoje auto.
No to proponuję Tobie wybrać się do Pol-Mot Auto (Ursynów-Warszawa). Od 3 lat u nich goszczę, a bryki mi ani razu nie schrzanili, jak już to tylko naprawili :) No chyba o takie nam chodzi, wiec jak najbardziej polecam
i stale coś się zwala w tej twojej bryce przez te 3 lata to niezły szmelc ściągnąłeś od nazistów, przez jakiegoś dziadka szkopa zajeżdżony
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.