Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
Witam. Nawet najtańsza markowa pilarka będzie dobra. Ważne, żeby był dostęp do serwisu i części zamiennych. Kurs obsługi pilarki też jest potrzebny,...
PKS Brzeg – usługi mechaniczne to pewność, że Twój samochód zostanie naprawiony przez fachowców. Ich zaangażowanie i profesjonalizm są na najwyższym...
Człowieku, ta wypowiedź prywatnej osoby figuruje w przeglądarce jako opinia nt. Yato! To nic, że pod innym pytaniem użytkownika są nasadowe Yato polecane...
Naciąłem się dzisiaj na 3 z kolei warsztat, tak mi schrzanili brykę, że się wścieknę! idąc tym tropem, gdzie wy oddajecie swoje samochody? jakie warsztaty możecie polecić?
dobrze by było gdybyś jeszcze podał region, z którego pochodzisz.
Prywatny warsztat specjalizujący się w konkretnej marce Polecam Scandico we Wrocławiu. Naprawiają wszystko ale specjalizują się w Volvo.:)
Ale to chyba nie to forum? No chyba, że koledze fima naprawiająca auto użyła złych narzędzi
No możliwe, że i narzędzia miały z tym coś wspólnego :) samochód najlepeij naprawiac w warsztacie u znajomego, albo w autoryzowanym salonie
No to widzę, że nie tylko ja miałem okazję natchnąć się na prawdziwych geniuszy. MI do diesla włożyli alternator od benzyny. A później następny geniusz przez cały dzień nie mógł się dopatrzeć dlaczego auto nie działa jak powinno. Dopiero postawiłem na serwis Pol-Motu i się zorientowali o co chodziło. Dobre warsztaty to naprawdę rzecz pożądana. Ja na szczęście już mam. Ogólnie ten Pol-Mot to kilka serwisów ma w całej Polsce. Ja robię swój samochód na Gruchacza w warszawie, ale stałem też na toruńskiej we Włocławku.
Hehe, no bardzo łatwo schrzanić samochód. Ja nie znam się w ogóle na motoryzacji, samochód oddaję z pełnym zaufaniem do salonu , najczęściej Pol-Mot Auto. odbieram zawsze sprawny, dużo nie płacę, także uważam że są uczciwą firmą.
Cóż mogę więcej napisać, widzę że nie tylko ja korzystam z usług Pol-Mot Auto. Mieszkam w Warszawie na Wojska Polskiego mieści się serwis Fiata. Wcześniej trafiałem na jakieś feralne warszaty, naciągaczy, dopóki nie trafiłem do Pol-Mot Auto. Czysty profesjonalizm.
Trakter, Lavi, ZabawnyMis i Hurt - zapisaliście się na kurs marketingu do kolesi z Bahco??? Bo póki co efekty mizerniutkie, ale styl ten sam.
Zadzwoniłem a tu zonk, maja tyle klientów że muszę poczekać... szkoda że wcześniej się nie dowiedziałem o polmocie pewnie przez tych jełopów jak post wyżej (gość niedzielny) przepadło mi czyszczenie klimy o 80% taniej :(
[quote:Gość,908]Trakter, Lavi, ZabawnyMis i Hurt - zapisaliście się na kurs marketingu do kolesi z Bahco??? Bo póki co efekty mizerniutkie, ale styl ten sam. niedzielny skoro wiesz o Bahco, to chyba jednak ten marketing działa :D :D :D
Czester - powściągnij emocje, bo niepotrzebnie mnie obrażasz. To nie przystoi nawet mechanikowi. Co do Bahco - dobra kampania powinna przekładać się na wyniki sprzedaży, a nie tylko na znajomość marki. Nie jest kłopotem zasypać sieć informacjami o produkcie. Bo ja - jak już pisałem - przez ten bezmyślny SPAM nie sięgnę nigdy po narzędzia tej firmy, a nazwa oczywiście będzie mi się kojarzyła, ale negatywnie. Zresztą, szkoda dalej pisać - idź szukać ofert obsługi klimatyzacji 80% taniej (nic dziwnego, że obniżają ceny - w końcu szczyt klimatyzacyjnego sezonu mają już dawno za sobą ;-))
Pol-Car w Poznaniu oferuje rzetelną i fachową pomoc , więc jeśli jesteś z tego rejonu to warto tam powierzyć swoje auto.
No to proponuję Tobie wybrać się do Pol-Mot Auto (Ursynów-Warszawa). Od 3 lat u nich goszczę, a bryki mi ani razu nie schrzanili, jak już to tylko naprawili :) No chyba o takie nam chodzi, wiec jak najbardziej polecam
i stale coś się zwala w tej twojej bryce przez te 3 lata to niezły szmelc ściągnąłeś od nazistów, przez jakiegoś dziadka szkopa zajeżdżony
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.