Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam Za miesiąc zaczynam remont mieszkania i szukam wiertarko wkrętarki w rozsądnej cenie. Służyć będzie do różnych drobnych prac, skręcania mebli itd, ale dobrzy by było, gdyby dała sobie także radę z wywierceniem dziury w ścianie. I stąd moje pytanie, co sądzicie o tej ?? http://allegro.pl/ferm-fpcd-1800lk-wkretarka-udarowa-aku-18v-2-2mah-i1537561109.html Może ktoś używał?? Patrząc na markowych producentów, aby mieć wiertarko wkrętarkę z udarem o takich deklarowanych parametrach trzeba wydać grubą kasę, a na to mnie nie stać. Nie pasuje mi tylko to że ma jeden aku :/ apropo czy aku Li-Ion mają tzw. "pamięć ładowań"?? Czy trzeba je za każdym razem rozładowywać do końca przed ładowaniem, bo w innym razie szybko się je zajedzie? A może ktoś ma jakieś inne propozycje wiertarko wkrętarki w rozsądnej cenie?
Wiec moze od konca : aku li-ion posiadaja pamiec ale tylko jezeli nie ladujesz do 100%, i nie trzeba czekac aby sie rozladowaly do konca mozna doladowywac kiedy sie chce aby tylko ladowax na max, nie lubia takze godzinami przebywac w ladowarce podlaczone.Co do samego narzedzia to nie mam pojecia jak sie sprawuje, choc jego osiagi sa bardzo dobre ( o ile sa prawdziwe) lecz duzy minus za 1 aku. Co do innych wkretarek to jest mnostwo w rozsadnej cenie tylko napisz ile chcesz wydac a na pewno cos sie znajdzie lepszego.
budżet mam max 400zł, przeglądając różne stronki najbardziej rzucił mi się w oczy jeden Bosh http://www.narzedzia.com/bosch-professional-wiertarko-wkretarka-gsr-12-2-3-akumulatory,18596.html jak na 12V wydaje mi się że ma bardzo przyzwoity moment no i duży plus to 3 aku. Oprócz tego jeszcze Kress http://www.narzedzia.com/kress-akumulatorowa-wiertarko-wkretarka-122-as-set,8654.html Tylko niestety nie są to wkrętarki z udarem, ale za to lepszych firm. NIe wiem na co postawić, na sprawdzoną i w miarę pewną markę, czy deklarowane parametry Ferm'a :/
A po co ci ten udar w wkrętarce?;) Ten Ferm był dość mocy, ale troche wątpie w ten moment obrotowy.
Ja bym wybral sprzet firmowy wiec kress lub bosch ale jezeli bardziej potrzebujesz wiertarki a sporadycznie cos skrecal to lepiej kupic wiertarke sieciowa z regulacja obrotow dzieki temu i wywiercisz i cos wkrecisz lubz czasem dokupisz lepsza wkretarke jeszcze jest kwestia z czego masz sciany w mieszkaniu bo jak z betonu to nawet najlepsze wiertarko wkretarki nie dadza rady.
Handluję takimi wkrętarkami. Sama wkrętarka i ładowarka są godne uwagi chociaż wkrętarka jest dość ciężka. Moment obrotowy jak i udar we wkrętarce zadziwiają. Niektóre wiertarki nie mają takiego udaru. Akumulator to natomiast porażka. Słabej jakości ogniwa. Po 2 latach wysiadają (bez względu na przepracowany czy przeleżany czas) Mam kilka kompletów ale z uszkodzonymi właśnie akumulatorami. Jak coś to pisać roman1978@tlen.pl
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.