Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam. Noszę się z zamiarem kupna elektrycznej piły łańcuchowej. Dysponuję kwotą ok 500 - 600 zł. Piła ma służyć do pocięcia 2-3 razy w roku 3-4 m sześć brzozy na opał. Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia w tej materii to bardzo proszę o rady - co można kupić za te pieniądze a czego się wystrzegać, na co należy zwracać uwagę przy kupnie takiego sprzętu. Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Wojtek
WITAM, JA MAM MAKITE UC3010A I JESTEM Z NIEJ ZADOWOLONY OPIS ZNAJDZIESZ NAWET NA TYM SERWISIE.
Witam i ja tez mam Makite uc3050,moc 2kWt,dlugosc miecza 35cm. Brakuije w niej lagodnego(powolnego)startu,co powoduie szybkie zniszczenia sruby ktora uruchamia lancuch prowadnicy,jezeli masz znajomego elektronika ,ktory potrafi zbudowac takie uzadzenie - to finie . Pozdrawiam , Yurek (lumin@tut.by)
a ja polecam BLAUCRAFT, ale tylko na stadionie w Warszawie. Bardzo tanio, około 400 zet i módl się żeby się szybko zepsuło, wtedy naprawisz na STALOWEJ 67 w Warszawie, za kopiejki. TO NAPRAWDĘ DOBRA RADA<<<<<<<<<<<<<<<<
TO PRAWDA, DO ROBOTY RAZ W ROKU TO MOŻE TEN BLAUCRAFT WYTRZYMA, A MOŻE I NIE...
Ja mam już ponad rok piłę Blaucrafta. Używam ją kilka razy w roku, zwłaszcza w zimę - tnę drzewo do kominka. Wiem jedno za tę cenę jest to przyzwoity sprzęt.
A co powiecie na temat pilarki łańcuchowej firmy Bosch AKE 35-18S, w cenie ok. 599 zł.
Ja mam już ponad rok piłę Blaucrafta. Używam ją kilka razy w roku, zwłaszcza w zimę - tnę drzewo do kominka. Wiem jedno za tę cenę jest to przyzwoity sprzęt. TY to chyba w afryce mieszkasz i dzieciaczkom swoim bajki opowiadasz o tym szajsie, pod tytułem blaucraft. A bajki z kominkiem niby mozesz sobie wywiesz na syberie chociazby. BLAUCRAFT był i jest trefny, taka jest prawda..
Mam takie pytanie czy jest żeczą normalną ze po załączeniu piły łańcuchowej (nic nią nie tnę) po paru sekundach zaczyna bardzo z pod piły mocno kapać olej do smarowania łancucha? Z 10 sekund nic sie nie dzieje a później to juz kapie i kapie.
Mam takie pytanie czy jest żeczą normalną ze po załączeniu piły łańcuchowej (nic nią nie tnę) po paru sekundach zaczyna z pod piły bardzo mocno kapać olej do smarowania łancucha? Z 10 sekund nic sie nie dzieje a później to juz kapie i kapie.
nie, nie jest to normalne, pod warunkiem ze masz założoną prowadnice i łańcuch.Trzeba sprawdzić wszystkie połączenia za pompką.
a ja polecam BLAUCRAFT, ale tylko na stadionie w Warszawie. Bardzo tanio, około 400 zet i módl się żeby się szybko zepsuło, wtedy naprawisz na STALOWEJ 67 w Warszawie, za kopiejki. TO NAPRAWDĘ DOBRA RADA i tu niestety zgadzam sie, koles "nadzial sie" na pilke blaucraft bks 380 (spalinowke) i mial przerznieta kase niestety ........
a ja polecam BLAUCRAFT, ale tylko na stadionie w Warszawie. Bardzo tanio, około 400 zet i módl się żeby się szybko zepsuło, wtedy naprawisz na STALOWEJ 67 w Warszawie, za kopiejki. TO NAPRAWDĘ DOBRA RADA i tu niestety zgadzam sie, koles nadzial sie na pilke blaucraft bks 380 (spalinowke) i mial przerznieta kase niestety ........ kupuj dalej na stadionie, czy na jarmarku - t.j. u lokalnych dystrybutorow blau-szmelcu i bedziesz plakal ! Wyrzucona kasa i zostaniesz z bublem niestety PZDR sal
co sadzicie o Einhell PKS 2040 WK i Einhell KSE 2040 WK? ktora lepsza?
a ja polecam BLAUCRAFT, ale tylko na stadionie w Warszawie. Bardzo tanio, około 400 zet i módl się żeby się szybko zepsuło, wtedy naprawisz na STALOWEJ 67 w Warszawie, za kopiejki. TO NAPRAWDĘ DOBRA RADA i tu niestety zgadzam sie, koles nadzial sie na pilke blaucraft bks 380 (spalinowke) i mial przerznieta kase niestety ........ kupuj dalej na stadionie, czy na jarmarku - t.j. u lokalnych dystrybutorow blau-szmelcu i bedziesz plakal ! Wyrzucona kasa i zostaniesz z bublem niestety PZDR sal BLAU-TANDETE BLAUCRAFT szczerze polecam do wyrzucenia kasy !
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.