Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam. Planuje skompletować zestaw elektronarzędzi akumulatorowych. W skłąd zestawu ma wchodzić: wkrętarka wyrzynarka pilarka tarczowa pilarka szablowa Zastanawiam się nad skompletowaniem tego zestawu na narzędziach AEG akumulatory Li-ion 3,0ah Co o tym sądzicie.
Wiadomośc przesłałem na mail-a polecam narzedzia- dobra jakość i stosunek cena/jakośc i przede wszystkich jeszcze nie chinszczyzna
ja na twoim miejscu brał bym oferte Makity
Maszyny AEG są bardziej wytrzymałe że tak powiem fizycznie-czyli są mniej podatne na uszkodzenia mechaniczne. Poziom technologiczny jest mniej więcej taki sam w porównywalnych modelach Makity czy innych solidnych marek. Ja postawiłbym na AEG. Jedyne co mnie zaczęło drażnić to ten ochydny pomarańczowy kolor-komu w AEG przeszladzał mało brudzący się kolor granatowy-nie wiem !? Zmiana kolorystyki i desingu nie wyszła im na dobre-teraz AEG wyglądają jak podła chińszczyzna .
Niezgodziłbym się, fakt kolor mógłbyć żywszy i zamiast szarego ogumowania, czarne dla większego kontrastu. To po zmianie kolorów zauważyłem że klienci bardziej dostrzegają AEG niż do tej pory.
Niezgodziłbym się, fakt kolor mógłbyć żywszy i zamiast szarego ogumowania, czarne dla większego kontrastu. To po zmianie kolorów zauważyłem że klienci bardziej dostrzegają AEG niż do tej pory. Rzecz gustu-mnie się ten kolor nie podoba po za tym jestem pewny że po tygodniu na budowie narzędzia będą wyglądały jak nieszczęście ):
Czy ja wiem? Wbrew pozorom, to ciemne kolory elektronarzędzi mają tendencje do tego, że wszelkie zabrudenia widać. BO jest to głównie biało-szary pył, kurz, resztki cementu, klejów i zapraw. Róznica będzie taka że na pomarańczowym AEG prz rysach będzie widać czary brud, na granatowych widać było białe rysy i brud;P
A mam ja jeszcze pytanko, czy wie ktoś czy praktikerze są wyrzedaże AEG granatowego? Bo w LM jest sporo, ale poszukuje wyrzynaki step 90X oraz szlifierek oscylacyjnych, mimośrodowych i taśmowych. W Obi jest BBSE 1100 i BBS 1100 taśmówki za 379pln i 329pln, ale poszukuje modelu HBS 1000E.
Słyszałem że "niebieskie" tasmówki będą w OBI-ponoć dwa modele ale nie wiem które !
Podobno już są, choć nie we wszystkich marketach. modele BBSE 1100 i BBS 1100. Ceny mogą ulec zmianie. Ale chodząc po marketach zauważyłem, że zdecydowanie LM ma najlepszy chyba wybór wyprzedażowych AEG. A wracając do tematu to proponuje właśnie zakupienie granatowego AEG, cena moze być sporo niższa.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.