Dobry wkrętak

G
szott 2013-08-24 23:57

Dobry wkrętak

Zepsuła mi się wkrętak. Poleci mi ktoś dobry i tani?

R
Rumi 2013-08-26 17:25

Re: Dobry wkrętak

To zależy do czego będzie Ci wkrętak potrzebny. Czy tylko do prac domowych, czy może do czegoś jeszcze...?

G
szott 2013-08-27 22:28

Potrzebny mi taki do prac domowych, myślałem o B48 PRK firmy stayer..

G
need 2013-08-27 23:30

Wszystko tylko nie ten model i nie ta firma!!!

G
szott 2013-08-28 12:09

need a czemu odradzasz? Ja słyszałem, że stayer robi bardzo solidne narzędzia...A ten model szczególnie mi polecano.

G
Bel-ami 2013-08-28 14:03

Ja natomiast słyszałem i widziałem na własne oczy grasującego po tym forum marketingowca Stayera. I śmierdzisz mi nim nawet przez monitor komputera. Skończ wreszcie te nieudolne próby i nie naciągaj ludzi na ten szwindel. Dzielicie modele narzędzi z takimi markami jak Graphite czy Macallister a cenicie się dwukrotnie wyżej. Większość waszej oferty to chińszczyzna którą można wyłapać na alibabie po 10-15dolców przy zamówieniu powyżej 500sztuk. A ceny macie jak za mokre zboże. Stayer czy zielony czy czerwony to co najwyżej przyzwoite DIY, ale za nic w świecie nie za cenę klasy profi. Forumowicze nie kupujcie narzędzi tych naciągaczy.

G
Marco 2013-08-29 14:09

Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.

G
karo 2013-08-29 15:57

Dajcie chłopakowi spokój. Każdy ma prawo zapytać o co ma tylko ochotę, Zaproponowano mu kupno tego modelu i już. Jakby napisał o narzędziach makity, boscha , czy innego tego typu to nikt by się nie przyczepił. Sama nazwa forum świadczy o tym, że dotyczy narzędzi i każdy może wyrazić opinie na ich temat. Rozumiem, że trzeba uważać na marketingowców, ale nie dajmy się zwariować...

G
myrio 2013-08-29 23:23

To jest mój ulubiony sposób na tzw. łosia. Chętnie stosują go niedoświadczeni marketingowcy. Polega on na tym, że rejestrujemy bądź pojawiamy się na nowym forum i zadajemy pytanie - celowo popełniamy błędy w nazewnictwie, etc. Ponieważ udajemy lamera, zapodajemy konkretną markę produktu, tak niszowego, że pewnie każdy amator hobbysta zna :D:D Że niby znaleźliśmy w necie, etc. Ta marka nie jest dostępna w halach, jest bardzo słabo znana. Ale jeśli pyta o niego "udawany lamer", to brzmi wiarygodnie. Tyle tylko, że ta metoda jest zużyta jak stara szmata do podłogi. Dobrze, że mało kto się nabiera ;-) Syndrom Bahco jest na tym forum wciąż dobrze znany ;-)

w
walter_white 2013-08-30 13:56

Jeśli to faktycznie marketingowiec to ten wątek jest doskonałym przykładem marketingu negatywnego ;)

1