Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Zepsuła mi się wkrętak. Poleci mi ktoś dobry i tani?
To zależy do czego będzie Ci wkrętak potrzebny. Czy tylko do prac domowych, czy może do czegoś jeszcze...?
Potrzebny mi taki do prac domowych, myślałem o B48 PRK firmy stayer..
Wszystko tylko nie ten model i nie ta firma!!!
need a czemu odradzasz? Ja słyszałem, że stayer robi bardzo solidne narzędzia...A ten model szczególnie mi polecano.
Ja natomiast słyszałem i widziałem na własne oczy grasującego po tym forum marketingowca Stayera. I śmierdzisz mi nim nawet przez monitor komputera. Skończ wreszcie te nieudolne próby i nie naciągaj ludzi na ten szwindel. Dzielicie modele narzędzi z takimi markami jak Graphite czy Macallister a cenicie się dwukrotnie wyżej. Większość waszej oferty to chińszczyzna którą można wyłapać na alibabie po 10-15dolców przy zamówieniu powyżej 500sztuk. A ceny macie jak za mokre zboże. Stayer czy zielony czy czerwony to co najwyżej przyzwoite DIY, ale za nic w świecie nie za cenę klasy profi. Forumowicze nie kupujcie narzędzi tych naciągaczy.
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Dajcie chłopakowi spokój. Każdy ma prawo zapytać o co ma tylko ochotę, Zaproponowano mu kupno tego modelu i już. Jakby napisał o narzędziach makity, boscha , czy innego tego typu to nikt by się nie przyczepił. Sama nazwa forum świadczy o tym, że dotyczy narzędzi i każdy może wyrazić opinie na ich temat. Rozumiem, że trzeba uważać na marketingowców, ale nie dajmy się zwariować...
To jest mój ulubiony sposób na tzw. łosia. Chętnie stosują go niedoświadczeni marketingowcy. Polega on na tym, że rejestrujemy bądź pojawiamy się na nowym forum i zadajemy pytanie - celowo popełniamy błędy w nazewnictwie, etc. Ponieważ udajemy lamera, zapodajemy konkretną markę produktu, tak niszowego, że pewnie każdy amator hobbysta zna :D:D Że niby znaleźliśmy w necie, etc. Ta marka nie jest dostępna w halach, jest bardzo słabo znana. Ale jeśli pyta o niego "udawany lamer", to brzmi wiarygodnie. Tyle tylko, że ta metoda jest zużyta jak stara szmata do podłogi. Dobrze, że mało kto się nabiera ;-) Syndrom Bahco jest na tym forum wciąż dobrze znany ;-)
Jeśli to faktycznie marketingowiec to ten wątek jest doskonałym przykładem marketingu negatywnego ;)
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.