Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
witam zastanawiam się nad zakupem wiertarki stołowej ws-15 widziałem w castoramie wiertarki DEDRY i nie wiem którą wybrać co o nich sądzicie i którą wybrać ??
A jaki masz budżet na nowa wiertarkę?? Kiedyś korzystałem z dedry i nie mam zastrzeżeń. Nie polecałbym kupowac w sieciowych marketach,taniej można znaleźć np w sklepach internetowych z narzędziami.
właśnie przed wczoraj kupiłem ws-15 dałem 1300zl ale powiem ci że warto stara ale jara :D potrzebuje imadło jeszcze może znasz kokoś u kogo bym dostał coś takiego a i wiesz czy te co są na necie to będą pasować do ws-15
Posiadam warsztat i mogę powiedzieć tylko dobre rzeczy o ws 15 nadaje się do wszystkich prac ale do dużych prac już lepsza byłaby jakaś z posówem lecz jeśli chodzi o imadło najlepsze nie będzie takie nowe ale też z tego okresu co wiertarka.
Wiertarka Ws-15 to sprzęt nie do zdarcia. Ma bardzo prostą budowę. Zużywa się co najwyżej wałek na którym jest nacięte koło zębate przekazujące posuw na wrzeciono. Czasami pęka sprężyna.
witam mam właśnie taka wiertarkę na sprzedaż cena do uzgodnienia więcej informacji pod tel. 530824365
SPRZEDAM WS15 W BARDZO DOBRYM STANIE 1200ZŁ JAKBY CO TO PISAĆ NA janambrozy@o2.pl
A ja poszukuje takiej wiertarki na Podkarpaciu lub nie koniecznie tutaj Czy ma ktoś coś ciekawego :) proszę o kontakt 698735359
wg mnie cena jak na taką małą wiertarke jest wyssoka,jest to dobry sprzet,lecz za dwa tys można miec już duża słupowa 2m wysoką
Witam temat stary, ale może ktoś się zainteresuje? mam WS-15 w świetnym stanie, sporadycznie używana, wszelkie info pod numerem 509 253 153 pozdrawiam!
Witam ta wiertarka jakie ma obroty i ile sobie cenisz za nia?Pozdrawiam.
jaka cena ( ale rozsądna, bo szkoda mojego czasu na mrzonki) przepraszam za opryskliwość, ale .....
Posiadam do sprzedaży wiertarkę WS-15. Wiertarka mało używana, zainteresowanych proszę o kontakt tel. 886-918-886
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.