Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
zauważyłem wczoraj w praktikerze wyprzedaż końcówki serii wiertarek kress. 500 w cena 99 zł zastanawiam się czy warto kupić dobra firma ale troche mała moc. raczej do użytku w domu. narazie mam zielonego boscha
proszę o opinie czy jest to sprzęt lepszy od zielonego boscha?
Jak najbardziej:) a jaki to model dokładnie? BO 500 to wersja wcale nie końcowa;) robią ją specjalnie dla hipermarketów. Jest Tańsza od 550W bo nie ma walizki i czasem są inne borkopy montowane. Te w 550W są solidniejsze, ale i tak moim zdanie lepsze niż bosche PSB500 bo te już porażka:/
nie wiem dokładnie jaki model ale bez walizki w pudełku ale jest jeszcze pare sztuk właśnie 550 w w walizce za 150 zł
A w walizce...Na te w walizce musisz uważać, bo jak wspomniałem to są typowe marketówki;) Rozmawiałem ostatnio z przedstawiciele Kressa i dowiedziałem się, że do marketów często idzie sprzęt tzw. drugiej kategorii. Nie znaczy to ze gorszy, ale montowany w innej fabryce. Niby nic, ale ja bym jednak dał sobie spokój jak to walizce ;)Dołożysz 100 zlotych i możesz kupić AEG SBE 600 są jeszcze w tych niebieskich obudowach. Ja kupiłem w promocji w Leroy i sobie chwale :)
jak wspomniałem mam zielonego boscha wiem że schodzą na psy ale jak narazie spisuje się i jest mocny 1000 w myślałem o tym kressie na zapas bo dobra firma. a aeg to wiem że naprawdę dobry sprzęt mam szlifierkę 125 700w jeszcze niebieską i jest super wystarcza a działa już przeszło rok
A w walizce...Na te w walizce musisz uważać, bo jak wspomniałem to są typowe marketówki;) Rozmawiałem ostatnio z przedstawiciele Kressa i dowiedziałem się, że do marketów często idzie sprzęt tzw. drugiej kategorii. Nie znaczy to ze gorszy, ale montowany w innej fabryce. Niby nic, ale ja bym jednak dał sobie spokój jak to walizce ;)Dołożysz 100 zlotych i możesz kupić AEG SBE 600 są jeszcze w tych niebieskich obudowach. Ja kupiłem w promocji w Leroy i sobie chwale :) To napisał znowu ten palant, który próbuje mnie osmieszyć swoimi głupimi wypowiedziami.
To napisał znowu ten palant, który próbuje mnie osmieszyć swoimi głupimi wypowiedziami. Mówię ci daj spokój bo to jest żenada!!! Ośmieszaj się pod innym pseudonimem!!
panowie jk już się pogubiłem kto co mówi:( i sam nie wiem co i jak niech któryś będzie mądrzejszy i zmieni imię to nie boli
Tomaszu tu "orginalny" JK, niestety ten ......typek chyba stracił rozum, nie potrafił rozmawiać normalnie, to podpisuje się moim pseudo, bo sam nie miał własnego. To ten koleś popisze o jakieś fabryce makity w prowincji jakieś tam, to ten koleś pisze że kupił pilarke z AEG w Obi, albo Wiertarke z AEG w Leroy, albo pisze o tym że ilość liczb w kodzie kreskowym makity znaczy że jest produkowana w Japonii, to ten koleś pisze, że marketówki pochodzą z innych fabryk. To jego posty, które głupią treścią próbują ośmieszyć mnie, napisze do administratora aby zrobił z nim porządek.
No teraz to przesadziłeś...Nie umiesz czytać, a nawet pisać, bo pisze się "oryginalny", co świadczy o tym, że chodzisz do podstawówki. Tomaszu, krzychu, to ja jestem JK, używam tej ksywki, bo to moje inicjały. Pracuję w sklepie z narzędziami o czym już wiele razy mówiłem, a tamten koleś to jakiś pomyleniec. A teraz chce być sprytny, przeczytał moje wszystkie posty (prawdziwego JK) i je zacytował, przez co myśli, że będzie wiarygodny!! Dzwoniłem specjalnie do Obi i powiedzieli mi, że takiego modelu nigdy nie nie mieli!
Specjalnie dzwowniłeś do Obi???? Przecież sam tam kupiłeś tą pilarke za 149 nawet 3 sztuki:))))) Poczekaj cwaniaku jak administrator wróci;)
Poza tym jesteś nienormalny, sam zrobiłeś to o czym piszesz, poczytałeś troche moich postów, ale nie dokładnie;] - kolejna wpadka, bo: 1) Wiertarki aeg SBE 600r nie kupiłem w Leroy tylko w Obi. 2) Wyrzynarke AEG STEP90x kupiłem w leroy właśnie:) 3) To ja pisałem z M o róznicach w młotach AEG i Milwaukee. 4) To ja pisałem o tym do czego ma prawo klient w sklepie, że nie ma czegoś takiego jak wymiana na nowy...itp 5) To ja udowodniałem Sławkowi że nie ma sznas na cwaniackie zagrania typu: nie odbieram Listów od serwisu/sklepu. A Ty nie mogłeś znieść że nazywam cię bezimiennym... więc podszyłeś się pod JK i piszesz durne posty w stylu: "Kupiłem sobie pilarke z AEG w Obi w promocji za 149 nawet 3 sztuki na zapas...."
totalna żenada do tego jk co się podszywa: jesteś dla mnie palant i bezmózgowiec śmieszy cię to co robisz? Wprowadzasz tylko zamęt znając życie nie masz pojęcia o elektronarzędziach ciekaw jestem czy robisz to też na innych forach tam też próbujesz zabłysnąć wiedzą? Nie wypowiadaj się już więcej na tematy które poruszam. z opisów wynika czy mówi ktoś kto się zna na rzeczy czy nie. kończę ten temat
Dzięki krzychu! Pytanie tylko, który JK jest prawdziwy - ja czy ten koleś. Zauważyłem, że chyba przegląda wszystkie moje posty, bo conieco wie, a sam jest zbyt głupi żeby wiedzieć te wszystkie rzeczy. Mam nadzieję, że mu się to w końcu znudzi...;/
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.