co wybrać pomocy??

G
JK 2009-09-19 00:00

Re:co wybrać pomocy??

Ja przegrałem na argumenty - ROTFL:D skoro przegrałem to po co podszywasz się pode mnie?:>

G
JK 2009-09-20 00:00

Oczywiście, że przegrałeś! Pisałem o tym w innym poście, ale powtórzę:
1) To ja pisałem z M o różnicach w młotach AEG i Milwaukee.
2) To ja pisałem o tym do czego ma prawo klient w sklepie, że nie ma czegoś takiego jak wymiana na nowy
3) To ja udowodniałem Sławkowi że nie ma szans na cwaniackie zagrania typu: nie odbieram Listów od serwisu/sklepu.
Nie zabieraj już głosu, chyba ze lubisz Się ośmieszać!

G

kolejna kopia mojego postu;] - to potwierdza że jesteś NIENORMALNY. Nawet nie chciało ci się napisać tego własnymi słowami tylko wkleiłeś to co napisałem w innym temacie.:/ Żenada

G
Sławomir Kalinowski 2009-09-20 00:00

Szanowni koledzy nie kłóccie się , proszę Was , uzywając imperatyw pod swim adresem. Mocno obniżacie poziom dyskusji
To ,że ja nie zgadzam się z JK wcale nie oznacza ,że muszę go obrażac.
Wybaczcie sobie niegrzeczności i niech wszystko wroci do normy . Spójrzcie tez na to,że mając rózne doświadczenia i życzliwie dzieląc się nimi stajecie się ludźmi godnymi. a jezeli macie obraża to nie odpowiadajcie, nie piszcie postu.
Mamy się wymienia poglądami, a okazuje się ,że z blachego powodu robi się afera.
Szanowny JK uwierz, że z klientem świadomym prawa ( kiedyś cytowanej ustawy ) nie wygrasz.
Kolegom życzę udanych zakupów i samych sprawnych i długo działajacych narzędzi ( tych uznanych marek i tych uważanych za badziewie).
pozdrawiam Sławek

G
Sławomir Kalinowski 2009-09-20 00:00

Szanowni koledzy nie kłóccie się , proszę Was , uzywając imperatyw pod swim adresem. Mocno obniżacie poziom dyskusji
To ,że ja nie zgadzam się z JK wcale nie oznacza ,że muszę go obrażac.
Wybaczcie sobie niegrzeczności i niech wszystko wroci do normy . Spójrzcie tez na to,że mając rózne doświadczenia i życzliwie dzieląc się nimi stajecie się ludźmi godnymi. a jezeli macie obraża to nie odpowiadajcie, nie piszcie postu.
Mamy się wymienia poglądami, a okazuje się ,że z blachego powodu robi się afera.
Szanowny JK uwierz, że z klientem świadomym prawa ( kiedyś cytowanej ustawy ) nie wygrasz.
Kolegom życzę udanych zakupów i samych sprawnych i długo działajacych narzędzi ( tych uznanych marek i tych uważanych za badziewie).
pozdrawiam Sławek

G

Sławku drogi - widzisz z tobą nawet kłócić się moge na poziomie;] - z tym kimś "gość" nie.
Ale wierz mi klient świadomy swych praw nie będzie się wygłupiał w ten sposób. To nie na tym polega, jeśli sklep ma rację to klient nic nie może, to działa we dwie strony. Niestety klient najczęściej podchodzi do spawy w ten sposób: "Ja mam prawo - wy musicie" ton roszczeniowy który jest poparty własnym widzi mi się na prawo handlowe w Polsce.

G

Sławku, nie czytaj tego, to nie ja pisałem ;] Wkrótce się wszystko wyjaśni:)

G
JK 2009-09-21 00:00

No pewnie że to nie ty pisałeś;]

G
guido 2009-09-21 00:00

dajcie już sobie na luz bo to się już robi nudne.

G
Niewiadomski.com.pl 2009-10-01 00:00

Firma Makita ma wiekszosc z tych narzedzi i jak dla mnie sa okej.A do jakiej kwoty chciałbys sie zmiescic???

1 2