Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Co myślicie o tej wypowiedzi na temat Makity 6271 DWAETC 28 Nm Warto kupić ten sprzecik na tak zwane lata? Sama wkretarka niestety jest słabiutka. Więc do jakichs codziennych kilkagodzinnych prac tego sprzetu nie polecam bo raczej wysiadze po miesiacu na byle wkrecaniu wkętow. Ale do domu zeby cos przykrecić od czasu do czasu lub wywiercic to "pierwsza liga". A no i jeszcze pochwale na koniec iż w tym zestawie jest koncowka ktora pozwala na zmiane bita na np. wiertło nie luzując zacisku to dla mnie jest rewelacja ponieważ makity z reguły mają słaby mechanizm zasickowy ktory bez przerwy sie luzuje i wiertło czy bit wypada, w tym modelu jest taki raczej bardziej ludzki zacisk i nie trzeba w koło zdzierac skore na dłoniach zeby zacisnąć owe wiertło. Jesli chodzi o akumulatorki to ten model ma słabe, starczaja na duzo krocej niż naprzykład w modelach 14.4v, ciezko mi ocenić ile trzymała w tej wkretarce bateria, przy takim ciagłym wkrecaniu i wykrecaniu wkretow z GK to mysle ze max godzine wytrzyma, naładuje go w jakies 20 minut moze. Co do Akumulatorow makity to dla mnie sa swietne, a codzien robie taka mocniejsza wkretarką 14.4v ma 2 akumulatorki i latarke w zestawie, to kurcze powiem ze nie idzie zaorać 2 akumulatorki na raz, zawsze jak jeden ci siadzie wkladasz 2gi poprzedni do ładowarki i nie ma takiej opcji zeby padl ci akumulator zanim ten 2gi sie naładuje. Akumulatorki makity ładuja sie bardzo szybko a najlepsze to ze trzymaja dość długo przy tym ze wkretarka naprzykład bardzo ciezko pracuje.
jam ta makite i nienazekam mam firme budowlana i nie dam sobie złego słowa powiedziec na ta wkretarkowiertarke wkreca setki śrub dziennie i nie mam zadnych kłopotów.ale poziomica kłamie :P Pozdro
Jesli maiłabym być szczery to ten model ma 22Nm, nie 28Nm, z tego co pamietam kiedyś była dyskusja na tten temat i okazało się że model 6271 na identyczną przekładnie do stara wersja 6270. Skoro przekładnia jest stara to skąd nagle taki wzrost siły? Dlatego staram się unikać mówienia że ta wkretarka ma 28Nm... Co do akumulatora to normalne że jest słabszy niż w wersji 14V. Proste silnik o wyższym napięciu pobiera mniej energii z akumulatora... ogólnie dobra wkrętarka tylko cena zaczyna być mało atrakcyjna w tej chwili.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.