Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Też kupiłem narzędzia tej firmy. Niestety też mam negatywne doświadczenia. Kupiłem obcinarka do gałęzi. Sprzęt zepsuł się po gwarancji, serwis...
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
zastanawiam się czy użycie piły tarczowej do szlifierki jest bezbieczne. co myślicie o tym? http://www.allegro.pl/item200212041_pila_tarczowa_do_drewna_do_szlifierki_widia_125mm.html
człowieku!!! jezeli członki twojego ciała sa Ci bliskie i nie chcesz ich stracić odradzam. predkość liniowa łańcucha pilarki spalinowej to 7m/s. a przy szlifierce katowej ok 51m/s. nie wiem czy pracowaleś pilarka spalinowa ale jak dotniesz czołowa czescia prowadnicy do materiału to jest taka reakcja ze: albo obije Ci na głowe albo na nogi. ale w pilarkach jest hamulec bezpieczenstwa ktory zatrzyma łancuch w takim przypadku. w szlifierkach takiego hamulca nie ma. jesli trafisz na gwoździa kamien w drewnie, nie chciał bym widziec jak lataja odlamki tarczy. 11000 obrotów/minute to stanowczo za dużo. jesli chodzi o ciecie drewna szlifierka to polecał bym to: http://www.awar.pl/index.php/isess/18154832384661c54d29e57/pMenuId/6/pCatId/448 w tych tarczach jesli zostanie zablokowany łancuch to zadzial tzw sprzegło (łancuch stoi a srodek sie obraca) KATEGORYCZNIE TEGO NIGDY NIE UZYJE I ODRADZAM to moje zdanie na temat pił tarczowych do drewna na szlifierki katowe POZDRO
zgadzam się w 100% z przedmówcą. tarcza widiowa na kątówce to samobójstwo. Kilka lat temu n aopolszczyźnie były dwa wypadki smiertelne i po nich nawet najbardziej tandetne tarcze łańcuchowe na pewien czas znikneły z obrotu. jeśli już musisz przeiąć coś drewnianego za pomoca katówki polecam cieńką 1-1,6 mm tarcze korundową. nadpali co prawdę krawędź materiału ale po przeszlifowaniu papierem ściernym nawet nie będzie widać. Ewentualnie lita metalowa tarcza do drewna z wyciętymi zabkami przystosowana do pracy z kątówką. Występuja takie zarówno tnące jak i szlifujące. Zęby widiowe w piłach na takich obrotach mają tendencję do wypadania. A taki impet udeżenia jest porównywalny z siłą trafienia pocisku w ciało. pozdro
a co powiedzie na to: http://www.vitashop.pl/product.php?id=119 czy to kolejny pic na wode??
aż się smiać chce jak się czyta taki opis produktu. Zero danych technicznych, nowoczesne ni-cd aku ;), bez efektu zmniejszania mocy..... profesjonalne wiertła.... jak ktoś chce wynalazek NONAME bez zaplecza serwisowego, byleby tani - proszę bardzo, osobiście odradzam pozdro
ale najlepsze jest to ze na niemieckiej tv daja na aku 10 lat gwarancji. z tego co na .de wyczytalem to niby ma 13Nm momentu. nie chce sie chalic ale B&D ma cos podobnego HP126F2K QUICK CONNECT™. aku to chyba od kinzo albo performensa, ladowarka na pewno od performensa. pozdro
ha ha ha ;D 13 Nm powiadasz z 18 V? i 10 lat na aku??? PSR 12 V (green bosch) napięcie aku (UWAGA) 12 V - 15-17 Nm ;P pozdro, nie ma jak dobry joke na dzień dobry ;)
pomylilem sie. ma 13,5Nm. tylko czy na miekkim czy na twardym?:) https://www.tvgoods.com/carts/dualdrill/index.php pozdro
a jakie to ma znaczenie? 13,5 przy 18 V? zabaweczka i tyle, ale licza sobie za nią jak za zboże, bo pewnie hamerykani import z PRC ;P
jesli mowicie o uzyciu tarcz widiowych w szlifierkach katowych to zakupilem rok temu na allegro jakas tania na allegro fi 115 za 12 zlotych , i powiem ze sporo drewna nia cialem juz i desek i na razie nic sie nie wydarzylo:) czyli mam myslec ze mam szczescie ze zyje jeszcze? jesli chodzi o jedna ich wade przy uzyciu to moj bosch profi przestal az dzialac bo za duzo drzewa cialem i szczotki zaszly jakimis wiorami:)
to kolego napisz jakiej firmy masz ta tarcze? bo pewnie nie ma na niej napisu globus bosch dewalt itp. to dobrze ze zyjesz i masz wszytkie czesci ciała :) pozdro
oki. a teraz coś innego. czy zaciekawiła by Was to oto urządzonko:) http://www.blackanddecker.com/ProductGuide/Product-Details.aspx?ProductID=15392 czekam na szczere wypowiedzi:) pozdro
Braciszek ciął kiedyś drewno piłą tarczową przykręconą do mocarnego BOSCHA. Szlifierka odbiła i wgryzła się w nadgarstek. Ostrze weszło na szczęście tylko do połowy nadgarstka.
witam. właśnie zakupiłem sobie taką tarcze widiową 115/24zęby/22,2. moja opinia:) łączenie węglików do podstawy daje wiele do życzenia. jeżeli wytrzyma to 11000 obrotów to będzie wielke SZCZĘŚCIE. pozdro
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.